Komentari (265)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narod nije blećak Bakire !
Slusaj rahmetli oca Bakire, a ne zenu
E dosta su nas krali pljackali DOSTA! Placi sad sami ste krivi
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Nije ti dzabe babo Tihicu ostavio u amanet da ti ne dozvoli da se priblizis vrhu stranke
Bake jos je ostalo da izgubis na poziciji predsjednika SDA, sve ostalo si izgubio!
@KamenjarskiSrbin2, @ GlasNaroda, @Automatic, @Diplomatic, @RepublikaBiH….i ostali SDA kerovi na haparatima.Eno ih Zika suta i ne da im sendvic.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Izgleda malo si nervozan, nije ni cudo sad ako imas petlje i politicke mudrosti (u sto je tesko vjerovati) moras prelomiti i otpratiti direktoricu van politike i van UKCS, jer ona ti je ovo sve smjestila.. Ne moras je tjerati sa UKCS, kazu iz Sarajeva neka cetvorka ce je kulturno ispratiti i pozelit joj srecu na drugom poslu !!!!!!
Zlocin i kazna. A prava i realna kazna bila bi sviranje 🎹 .
Pokrij se po usima mazlume, bosnjacima ne trebaju dusmani dok je tebe...
Koji je ovo papak, koji nije navikao da gubi, zivio cijeli zivot u izolaciji od realnog. Drago mi je da je potezom "eksponiranja" supruge sam sebi i iskopao rupu, koja je mislim i prelila casu nezadovoljstva.
Bakire....pocetak kraja. Odzvonilo....tek sta ce biti za dvije godine !?
Hahahaahah
Bakreni malo nervozan sve manje ovaca za sisanje,ti ces unistiti sda akobogda neka te jos par godina ljigavce☝️☝️☝️
Bakireeee deder ga de
Ja i..... HAHAHAHAHA
kreten, poltički kreten- kraj citata
Bakir veliki blefer i prodavač magle. Dolazi na naplatu Bakiru nepotizam, korupcija i njena zaštita i podstrekavanje, totalno pogrešna vizija političkog djelovanja u Bošnjaka bazirana na viziji da on upravlja uz pomoć "odabranih" gdje su država i njeni organi samo pomoćno sredstvo za realizaciju takve vladavine.
Veliki PORAZ NJIHA !!! E sad da li da HANUMA objasni njemu, ili da on objasni HANUMI !!!
Pored krađe imaju ovako slab rezultat. Pa niko nije za njih glasao 😂😂😂😂
Da mi je da ti leđa ugledamo više si dodijao i ti i lopovska SDA, gamad oko tebe poharali ste ovu BiH kao kuga. ABd za 2 godine da vas pometemo sa političke scene bando zelena, a onda lagano zakon o lustraciji, porijeklo imovine, afere, zatvori itd. Znaći živim za taj dan jer ste mi mladost upropastili i najmilije raselili....
Sucur dragom Alahu sto izgubiste...