Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.... Ma vidi ti naseg Baketa... Pravi nasljednik oca nacije... Koji nam je ....mamu svima
Smanji dozivljaj i radi na vokabularu...
Faja Bi😀😀
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sto fukara uziva na patnji polupismene stoke od naroda
Beograd na mutnoj vodi i Buroj smrdljivi ozon su projekti blizanci ! Prvi vrijedi 3,5 milijardi a dosad je uplaćeno za 5 godina 40 miliona eura, Buroj 4,5 milijardi a kad bi imao kakvu okolišnu dozvolu muljator iz Dubaia bi uplatio oko 40 miliona KM ! Mislim da vm je iz ovog jasno da su Beograd i VUčić preći Izetbegovićima nego bilo koji Bošnjak. Podaci iz BEograda na vodi upravo oznosi emisija Insider na TV kanalu N1 a pdatke za Buroj sam deducirao iz izjave Muljatora na Face TV o kvadraturi!
Dva mulca u tudjini.. I oni ce nas da predstavljaju jadna li nam majka nasa...
To bake majstore, ovi mogu da te povuku za... Zamislite da nam je gospodin hadžiomerovic predsjednik? Kakav bi to državnik bio. :-)
Kad Bakir progovori u ujedinjenim naciama i muha će prestat da zvrji.
Ljudi sto se bunite a uvijek glasate za iste?Nisu oni glupi vec onaj ko glasa za ovakve i onakve, bolje nismo ni zasluzili!!!
...počneš od kuvanja kave dobrici, a završiš u dženeral asembli ov junajtid nejšns. ostaviš kući sefera da glumi radovana. a radovana u agu, da koeljo piše roman o njemu.
@gasilec1 ...prvo su činjenice. drugo su tvoje traume :)
@gasilec1 ..."pukovniče", kuliraj :)
ovi se ponašaju ko da je sve u zemlji sređeno pa hajde malo u turizam.
ako zapuca može odmah uzeti azil.
@uzgajivac patak Dača zvecka oružjem a presjednik Bošnjaka uzeo slobodno.
Čuj on će se obratiti po pitanju da se iskorijeni ekstremno siromaštvo, bori u vezi nejednakosti i nepravde. Ovo mora da je nekakva šala i vic, ili su ga pozvali da ga pitaju kako mu polazi za rukom da građane u svojoj državi drži preko 20 godina u ekstremnom siromaštvu, nejednakosti i nepravdi, a da se pri tom niko ne buni, i pri tom još ga nagrade svojim glasom. A kakve li nam je sihire i zapise bacio kad ovo dozvoljavamo
Bake Smederevac bre..
Nevidim Duduka i onog pusoKurca tu.
Koji apsurd, predstavnik BiH na zasjedanju generalne skupštine UN a nije Bosanac ili Hercegovac.
@noridcm on je budžetski korisnik.
@gasilec1 možeš li zamisliti predstavnika USA na zasjedanju Generalne skupštine UN koji se izjašnjava kao idilovac ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sta mu je s rukom/desnom sakom? Opet nezgoda
Jopet pao niz stepenice:))
Bakire kaži im u UN da češ baciti atomsku ako ko pipne BiH