Komentari (297)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakire dragi, pa sda vlada zadnjih 25 godina za vrijeme kojih se desilo i desava sve tonsto pricas. Razumijem spin, pr, ovo ono...ali covjece...pa nisu svemirci izdavali dozvole za gradnju Tibrinih zgrada, nisu svemirci dozvoli gradnju nebodera na Zeljeznici, nisu svemirci dali dozvolu za Scc i novi toranj kod Hitne. Nego sve Sda nacelnici. Isto kao i divlju nelegalno gradnju. Pa bolan nismo bas toliki idioti
Nije zadovoljan razvojem Sarajeva a nije vladao sarajevom samo jednu godinu... hmh...
Sad nesto gledam kalendar🤓🤭🙄ja mislio 1. APRIL🤗😜😁😁😁pa se i on malo nasalio🤗😆😜😁😁
Nema puno mudrosti da zaključiš kakav je papak Bakir. Jadni li su ga oni koji se njemu dodvoravaju. Pa Bakir je za vrijeme rata kada nije bio u trezoru organizovao izlazak vojnih obveznika UNPROFOR - ovim transporterom preko piste. Naravno to su bili sinovi bliskih prijatelja iz SDA. Posjedujem spisak nekoliko takvih momaka. A sada pita Fortu i Kojovića gdje su bili u ratu.
Smrt Jugoslavije je do kosti ogolila bezvrijednost njenih naroda koji ne samo da nisu dostojni države, nego zbog korupcije, podaništva i razbojništva, nedostojni su bilo kakvog prava. Ma koliko minusa marksisti imali, njihovom poznatom metodologijom tretiranja ovakve stoke je bio jedini okvir da se og go**na pokuša napraviti pita.
Projektovanom promocijom konformizma, subverzivnim medijskim uticajem, neostvareni pripadnik naroda ne uvidja potpunu zabludu koja je na sceni tri decenije. Pripadništvo takvom krdu znači potpunu propast i zalud protraćen život. Tamo gdje je makijavelizam postao prirodan a osjećaj za opšte dobro pojava koja izaziva podsmjeh, sem nesreće nikada ništa neće biti.
REČE DUGOGODIŠNJI DIREKTOR ZAVODA ZA IZGRADNJU GRADA I VLADAR KANTONA OD1991.-2019... fuj fuj fuj fuj fuj ..................
Bakire pusti nas na miru Allaha ti, da živimo barem koliko toliko normalno. Nemoj ti meni moje Sarajevo reformisat i popravljat. Austrougarski okupatori kojima smo pruzili otpor za 30 godina čuda uradili od reformi, od sela napravili Grad. A ti i Babuka za 30 god. tačno raselili pola miliona ljudi, grad u lavirintu, obavijen tamom, ništa ne funkcioniše. Dodju ljudi koji hoce da rade, ti lobiraš da se vlada raspadne (eto spasio si svoju milijardu lopove)
Vidi uhljupa pgedera fukare i ostalih neprijatelja Bosne sto laju na Bega.Na koljena marvo kad Bega vidite.
od ovakvog Bega treba narod da se digne i čorbu od njega napravi
BEG JE BEG A FUKARE SU FUKARE.
Razvijaš li ti još nešto osim SARAJEVA.Posjetili se još koji grad u ovoj već tzv BIH..
@cipiripi2222 Zar se i Sarajevo razvija? Nema vode, smog, rokanje na svakom koraku itd.
Sve dok drže lopove u stranci dok im je stranka važnija od države ,dok je "sve po zakonu"opet u vladi BiH... dok lažu kradu i..... nula bodova. Svaka ukradena marka od naroda i boraca pa makar bilo i "sve po zakonu" dabogda im za lijeka trebala a lijeka ne našli.
DJL dzemahirija sarajevo
Ccccccv..ccccccc
Koja je budala zadovoljna s tobom.
Mrs u trezor
Najveci neprijatelj vlastite nacije
Koji đoner, ko Milosević i ta klika