Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi postanu bolješljivi kad' ih sklepaju. Dok prave lopovluke svi zdravi k'o drijen.
Mojoj nani, kad se digne pritisak, odvedemo je kod porodičnog ljekara i on joj propiše Lopril 10 mg i kaže da ide kući da odmara, da smanji kafu i so. Prvi put čujem da se može danima ostati u bolnici. Naši ljekari na intenzivnoj nemaju običaj zadržavati pacijente s visokim pritiskom, jer nema dovoljno kreveta na intenzivnoj da jednom pacijentu maksuz zbog pritiska priključe onolike aparate i monitore. Šta reći :-/
ako ti nana ima kakvih aferima mogla bi i ona biti ministar.Pozdrav za nanu i dug zivot joj zelim.
Hvala, Ceribapa ;) @ceribasa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta poštene raje ima visok pritisak i o tome se ne piše. Normalno je da kriminalca zaboli zub pa se odmah o tome piše.
Cuj tesko im pada pritvor.onda nema druge vec ih spremiti kuci.jednostavno.
Sekretar Ministarstva sigurnosti padne na prisluskivanim telefonima, pokusaju podmicivanja kako bi se obustavio postupak protiv Fahre i time povali i sebe i svoga sefa. Tacnije, kao sekretar je morao znati kako to SIPA radi, ali eto nije. Jako je "dobro" radio svoj posao. Sad se vadi na pritisak.
Neko jutro odem u hitnu, ledja me bole, pritisak 170/120, dadni mi za izmokravanje, protiv bolova i haj kuci. Odem kod doktorice, evo ti uputnica za ovo, za ono, odem narucim se, cekaj 3 mjeseca. Skonto sam da bi trebao napraviti sranje, pa u tvorza i odmah na kliniku. Brze je brate, VIP tretman, dovedu te, titraju oko tebe, a mozda odem i u politiku sa zatvorskim iskustvom.
Jel Bakire, mislis li umirati ?
@Lostframe........Eeeeee, a da si lopov k'o on, sad bi i o tebi Sebija skrbila ... ? ? ?
VADITE GOVNA VAN, ZARAZIT ĆE BOLESNIKE... VRĆI TO U ZATVOR . . . !!!
@Lostframe........Eeeeee, a da si lopov k'o on, sad bi i o tebi Sebija skrbila ... ? ? ?
Da su u bolnici svi koji su RADI NJEGA dobilivisok tlak, u bolnicama bi bilo cca. 2.500.000 tlakaša ... Vadi govna van i u zatvor s njim, tamo mu je mjesto . . . !!!
Prvi simptomi Zika virusa...
pa kako njihova "ljubav" ne pobjeđuje svu daljinu i muku?!?!,!
bitna si Vasvija kao i sve sto kazes,kao i raspadnuta lešina!
Dajte mu bjelog luka ima da bude 120 sa 80. I na sud pravo
Stavite ga na listu cekanja ko 99% gradjana, a pregled mu zakazite za jedno 9 mjeseci..
Kakav li je u Fadila pritisak?
Dobar, Fadil samo koristi esencijalne namirnice u svojoj prehrani. #FadileOprosti