Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u mom ulazu su sve stanovi nema poslovnog prostora, međutim na toj adresi ima tabla i registriran nekakav "sportski klub", kasnije saznam hiljade obrću kojekakvih donacija za rad sa djecom itd. a nigdje ih, bukvalno ne postoje, privatni stan....
Kako će se tu ugraditi udruga građana Fudbalski savez BiH , islamska zajednica ( nekadašnja vjerska zajednica a nakon uspostave trećeg entiteta i islamska šerijatska državna zajednica ). Dakle nisu to neki šalabajzeri nego ozbiljne i snažne organizacije koje pored svega ostalog imaju i svoj Ustav !! Ako ga ima IZ onda ga pored ogromne zgrade geodetskog zavoda može imat i fudbalski savez BiH. I hajd sad ti takvom šarolikom dtuštvancetu napravi zajedničku web stranicu !
CITAT: Dodaje da je uspostava baze podataka putem koje će se omogućiti javni pristup podacima o svim registriranim NVO u BiH zahtjev i Odbora eksperata Vijeća Evrope za evaluaciju borbe protiv pranja novca i finansiranja terorističkih aktivnosti (Moneyval). :Hehehehhehehhe
@kuga Zasto je problem napraviti zajednicku web stranicu? Nije to stranica koja ce objavljivati novosti iz rada takvih organizacija, vec ce sadrzavati podatke iz javnih registara (datum osnivanja, osnovaci i sl.). Ti podaci se upisuju prilikom registracije svake NVO bez obzira koliko znacajna ili beznacajna bila.