Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drago mi je da su se djecica obradovala
Ljudi isto tako razmišljam..ne pravdam nikoga..većinom su to mame koje su razvedene i koje same nisu u mogućnosti da se brinu o djetetu.
Bog nagradio one koji pomognu na bilo koji nacin..
Zanimljivo je recimo da ta djeca djele odjecu. U Tuzli prije par god. ja odem da odnesem 2 vrece odjece za bebe i kazu mi uzet ce je ali oni ne primaju bez etikete tj. samo novu odjecu ( a svi znamo koliko bebi odjeca moze biti iznosana kad vecinu preraste prije nego je obuce). Nije mi jasno zasto se toj djeci ne ne može donirati nosena odjeca naravno koja nije ofucana kad nemaju nista.
neka veceg sevapa nego ovdje darovati nesto,ne mize se ta radost i osmjeh platiti koje jedno dijete moze da ima
Jos se treba za tudu djecu brinuti. Sa me briga
I nisi Nekicoek uopste
E jesi NekiCoek naserem ti se u usta.