Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolja cestitka ce nam biti...ako na bajramskom prijemu ne primis...ratne profitere i privredne kriminalce...
Radost dijelite sa komsijama, djecu lijecite humanitarnim brojevima a sa mnom dijelite pare pa cu ih ja dijeliti sa baketom i ekipom. Yebo te onaj ko nam te dovede
Gdje ti je brada reise,po sunetu treba da imas bradu.Pustajte brade a kratite brkove.
Jest da je mozda jos uvijek malo prerano za cestitke, ali evo da iskoristim ovu prigodu da uvazenom reisu Kavazovicu i svim muslimanima dobre volje, a osobito meni dragom i bliskom bosnjackom narodu pozelim od srca sve i svako dobro u zivotu, te da im nas zajednicki Stvoritelj koji je na Nebesima uslisa sve iskrene i plemenite molitve/ dove upucene Njemu. Bajram barecula!
Ja slavim sve!
Reis ce biti pitan za sve novotarije koje se sprovode u IZ
Kojim bola komsijama kad ste sve protjerali, a ovi sto su se pokusali vratit uvidjeli su da se sa vama ne moze zivit, pa ponovno put pod noge. Svaka vam cast na "suzivotu". A neka se zapitaju muslimani zasto je to tako??
direktiva je nepotrebna i suvišna. a inače tako je kako je, a nije i neće i ne može biti ko što je bilo, a i ne mora, a i ne treba.
Naredna 2 dana ne ulazim na fejs,ubise ljudi cestitanjima...
Nista ne dijeliti sa kiafirima. Subhan.
Ja bih da podjele baklavu sa nutelom evo sad vidi recept
Inšalah
Haj ne foliraj.....
Pa ako je podijeli čovjek s njima, odma će biti neka priča kako ih ponižavaju i izazivaju muslimani. Čast izuzecima.
Reise bolje ti je da se pozabaviš lopovlukom u IZ. Derete ljude ko ovce za hadž, dženaze, vitre i ostalo. Kako vas nije stid.
Njima mogu samo bijele trake podijelit i pokokat. Oko za oko, zub za zub dobri moj Kavazovicu.
Prchim ti staru :*
Zanimljiv si ko kurton, fore s bombonom pogotovo, tanak si sratko.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)