Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
REČE ČOVJEK KOJEM JE SDP ZAPOSLIO CIJELU PORODICU!
Država za čovjeka:)))
Komunjara je to od rodjenja,bio je stipendista ''titovog fonda'' i mladi SKOJ-evac.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zar može biti veći poslušnik od tebe? Mamu bi rođenu prodao, a da nebi radnike. Šatorović je bio njegov pijunčić, sad malo vnogo naraslo i treba da zauzme njegovu poziciju, a Ismet će jedno 3.000Km do penzije da ubire. To je plan. Ne znam odakle se ovaj drugi pojavio i ko ga gura (vjerovatno ni on nije dobar), ali gori od Ismeta, Bajre, Šatorovića, Kate... ne može biti.
BAJRAMOVICU SVI STE POSLUSNICI JER STE IZDALI RADNIKE NA FEBRUARSKIM PROTESTIMA . TADA STE BILI NA STRANI VLASTODRZACA I DANAS STE I UVIJEK STE. VI STE IZDAJICE OSNOVNIH POSTULATA SINDIKATA A SATOROVIC JE BAS KAO I KLOVN KURIC PIJUN VLADE BAS KAO STO STE I VI
Bajramović izigrava češku sobaricu.
Minus mi udario Bajramović lično. :D
pravi se nasao govorit 😂
Taman da završe ono što si ti započeo.
Poslusnijeg od tebe ne mogu naci !Bajramovic je covjek koji ama bas nista nije uradio za radnike. Jel bio pijan kad je davao ovu izjavu.
vala koliko si ih ti i tvoji ahbabi uništio, teško da vas ko moze nadmašiti. Ista ste govna i jedni i drugi, politika vas s apar ublhjebljenja porodic odmah kupi.
ti si kriv ionako sto se radnici nalaze u ovoj situaciji debilu
Ismet je uništio 90% sindikata u FBiH, a Šatorović treba to da dovrši. Ismete ti si najveći neprijatelj radnika i radničkih prava, ti i kompletan upravni odbor saveza. Iza svakog stoji neka od političkih opcija, za radnike ne marite uopšte. Prije će radnik doći do premijera FBiH nego do tebe, jer ti si "institucija". Sad ti se ljuljaju tri milje plate koju si dogovorio sa Šatorovićem, pa plačeš?!
Zar moze neko radnika vise da unisti od tebe,nacinio si od radnika obespravljeno roblje
JELI TE STID
a i ti is e satro za prava radnika palamudis ništ ne radiš, il to nemaš više koga zaposlit pa sad hoće postavit poslusnog. seruckam malo
Ma samo tebe treba ostaviti na celu sindikata, jel tako? Ti si inace poznat kao olicenje moralnosti i profesionalnosti.
A ovi uhljebi su kao primjer principijelnosti i nesebičnog zalaganja za svoje članove...
Ovaj se javlja samo kad mu je stolica u pitanju za ostalo ga zabole!