Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tegeltija,Tadicka,Burzicka i Ruzica.4 tuzioca koja stite kriminal,ratne zlocince,nerjesana i misteriozna ubistva i kao takvi zasluzuju da budu svi procesuirani.Nemozes stiti politicki vrh,a narod ko šiša.Svi su oni instalirani da prikrivaju lopovluk od vladajucih.Zbog ova 4 tuzioca narodi napustaju Bih,jer oni suvti koji mogu urediti stanje za dobrobit naroda Bih
NAJBOLJE BI BILO DA SMIJENE INZKA PA NEK OVAJ ĆELO TUMAČI DEJTON I USTAV BIH!
nama treba jedna organizacija koja ce pratiti imovinsko stanje svih javnih ličnosti i njihove bankovne transfere. transparentno da svako ko želi može da udje na profil i da se vidi ko sta ima i odakle mu.
Kada budu sjedili ljudi koji nisu ni u jednoj partiji onda se može očekivati neko procesuiranje do tada alahsalamet.
potkovan je milan, snalazi se on i na ledu.
Mora kad tu ima citava bagra onih koji se međusobno “potkivaju” i pokrivaju...
Što se balije iz sda javljaju ,naravno da vam je draži Telgeltija od Bojana bajića jer ste na istoj ravni.Čovjek je više uradio za državu nego kompletan sda .Puna podrška Bojanu Bajiću.
Ovu četnudiju po Sarajevu treba polako malo po malo likvidirati, natjerati im predstavnike da se povuku iz državnih institucija, proglasit ih ilegalno otcijepljenom teritorijom, pretvoriti ih u izoliranu Transnistriju i to je to. Eto napretka i uspjeha.
Moze mu se kome ce odgovarat
Konta li iko šta se ovdje zbiva?
Bivši propali političar i dalje bi da živi na grbači naroda. :-D
Sve to treba rastijerari, nama treba dovist ljude kojice nas nauciti da radimo poso posteno.
Sto je kod nas zanimljivo u Bosni, svaki dan neka izjava od nekih vladini i nevladini organizacija koje se ne pitaju ni za sta. U fazonu svi nesto pametuju, a ni za sta se ne pitaju.
SMRDI I STOLAC MILANA TEGELTIJE!
ovaj bajic je cini se popularniji od bakira i dodika...nego ko je ovaj lik?..sto je on tako bitan pa kliks toliko pise o njemu?
TANAK JE LED POD NAMA...