Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest al zato se mi brčkamo u slanoj vodi po cijeli dan ko krmad.
Rezultati u TK postoje a oni su dugogodišnjih nastojanja Vlade Tuzlanskog kantona da privrednicima s područja ovog kantona olakša pristup, kako samoj Banci, tako i sredstvima koje im ona u svrhu daljeg razvoja privrednih kapaciteta može ponuditi. Za potrebe smještaja i poslovanja Banke Vlada Tuzlanskog kantona je osigurala adekvatne prostorije na prvom spratu poslovne zgrade Soda-So u Tuzli.
Nikad se ovih SDA-ovaca rijesit ccc isto pijavice.
u oktobru je potpisan Sporazum o saradnji sa IFC-om u vezi realizacije Projekta unapređenja poslovnog ambijenta u TK-u s ciljem privlačenja novih investicija.