Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...polupismeni ministar neđe "žuri" a dvopadežni vozač ejakulira jer je dio "važnosti" prešo i na njega...
Objasnio! :)
...alal ti vjera za ovaj komentar....
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sto mu ovako mikser sa betonom ne dodje u susret. Ne bi vise sigurno...
KRKANI
Treba dovesti ruske vozace autobusa :)
Ma možete da pišete šta hoćete,ovo stanje ne može da se riješi bez prave revolucije da sve goriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.Kakvi izbori
Nadlezne zaboli organ za to sto trazite objasnjenje :D Jednostvano mogu da se voze kako hoce i u kakvom automobilu hoce!!! Svi ostali ucesnici u saobracaju mogu samo da placu i mole Boga da izvuku zivu glavu kad nalete ovi divljaci koji negdje zure a nista ne rade a to dali ce da dodju ili ne tamo gdje idu je toliko bitno kao i proslogodisnji snijeg :D
rotaciono svjetlo znaci "guzonja must pass"
da hoce neki oklopnjak ili tenk naici sa druge strane...
Ove polupismene "ministre i vazne licnosti" nije nitko drui nego mi sami doveli na vlast! Zato sto za takve vec 20 godina glasamo, bahatost im usla u krv!!!!!!!!!
Ljudi, ovo je sramota...pa ovako se nigdje u svijetu ne radi.....treba ovome stati u kraj......gdje krkan zuri, gdje......kad za 4 godine svog mandata nista ne uradi svakako.........." ludnica " " eto sta je".....
Nisu ih ESKIMI doveli na vlast nego MI. I ne jebu oni sad ESKIME nego NAS.
ma i mi trebamo kao rusi kamere u auto i sve snnimaj i objavljuj, mater im nepismenu
S obzirom na to da je u ovom slučaju bila ugrožena sigurnost ekipe našeg portala, od nadležnih institucija ćemo tražiti reakciju na ovakvo ponašanje. Sta da je neko drugi upitanju? Bahari ste i vi..
Pa snimi i ti burazeru pa se proglasi ugrozenim hahaha
Mislim da će se ovakvi veoma brzo nalaziti pi jrkovima i potocima. D O S T A J EE!!!
Upravo iz ovih razloga imam namjeru u svom novom autu ugraditi kamere i naprijed i nazad. Meni je najbolje da ne čitam ovakve vijesti jer se samo iznerviram ali znam ako bi meni prouzrokovali kakvu štetu ne bih odustao dok mi ne bi odštetu platili makar morao i državu tužiti.
Pusti kamere, ugradi kakve karambolke jebacke...sa siljcima po mogucnosti. Prije ce ti zatrebat.
pametno
Nedavno je predsjednik skupštine RS-a, Igor Radojičić, putjući iz Banja Luke u Srbiju (Autoputem preko R. Hrvatske) takođe uključio rotacije i preticao, :) :) Krkan... Policija je vrlo brzo reagovala i OBJASNILA debilima da se qrčiti mogu isključivo u svom toru... Eto zašto imamo epitete puput "glupi bosanac".
krkani se malo zanijeli...nisu ponjeli kartu
@etoga Nije, to je isključivo posljedica NEZNANJA, NEKULTURE, BAHATOSTI I SELJAKLUKA. Zaposle amidžiće, dajdžiće u službu da ih vozaju... upnu se u Audije zatamljenih stakala i opiči po gasu... Misli ako je vozilo službeno i ako ima rotacije da može "preskakati" sav narod i voziti kako mu je ćejf. Ne poznaje PRAVILO da "vozila pod pratnjom" imaju povlastice (da jebu narod) isključivo u ZEMLJI (Državi iz koje dolaze) dok se prelaskom državne granice traži pratnja od MUP-a države u koju se ulazi, naravno, ako je potrebno.
Za rušenje, moraš imati trenerku
Kreteni pale rotacije kad su na semaforima, samo da "prolete" bez zaustavljanja, rotacija se zloupotrebljava...
Moj dobar poznanik je jedno vrijeme radio kao dostavljac u piceriji i kad je dobio vozilo mislio je da je nesto iznad ostalih, policiju je nazivao kolege, a meni pricao da se on smije parkirati gdje god zeli. I tako sve dok se jednom nije pokusao okrenuti na otvorenoj cesti i pokupi ga jedna jako pedantna gospoodja koja je znajuci da ima prednost nij ni pokusala kociti. Tip je na ovim izborima bio na listi kao kadar koji obecava. "Sve ovo sto pisem je istina - Marko Polo"