Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Japanu ima samo jedno civilno vozilo sa rotacijom, ono koje vozi cara. Kod nas svaki papak, pomocnik doministra za sviranje qurcu, ima rotaciju. Njome valjda brže dođu u popizdine odakle su ispuzali.
To je prica da su bespomocni iste te pod rotacijama treba policija da sustigne,zaustavi i da utvrdi razlog urgentnosti jer ako nemaju ogroman razlog za paljenje rotacije onda iste automatski kazniti i iskljuciti iz saobracaja.Ako je politicar nije neka trudnica pred porod ili neko nedaj Boze puno bolestan.
Ovaj članak bi imao veću svrhu da su novinari istražili ko je vozio taj službeni BMW ili barem uslikali registarske tablice.
Menitako da naidju blokirao bi im put
I sta ocekivati od “ obicnih” budala za volanom kad im ovakav primjer daju Budale Poglavice..
Da ih hoče špahtlom strugat s kakve stijene
Banda kompleksacka,moraju seljakluk negdje izbacit,nece ni oni vijecno
Pobit gov..a,mene su zamalo ubili par puta,al i ja im nisam ostao duzam.
nicije nije do zore.
bošnjačko društvo, a nisu ni ostali konstituisani puno drugačiji, je puno psihičkih nestabilnih osoba, dok u vlati sjede psihopate 1/1. Bilo bi prvo potrebno dat psihološki tretman većini stanovništva, nekima i psihijatrijski, pa ćemo ond apričati o normalnom životu.
Nije žvaka za.... 😉
Samo ste trebali blokirati traku da papci pod rotacijama ne mogu proci i riješen problem.
Ma nema vise policije u BiH sad moremo raditi sta hocemo.Udri stoku po ulici pljackaj tamani.Ko koga stigne.
da hoće izginuti ta bagra
Vidi , nisu to svr sluzbena vozila , dosta balavaca je nabavilo rotacije i pale ih voze prebrzo i preticu . Licno sam vidio sta i kako rade jer je malo falilo da me udari momak . Policija malo na to da obrati paznju .