Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato kod nas u Konjicu nema ni za plata u bolnici.
Imena druže pa SIPA!☝️☝️☝️
treba imati nezavisno i tuzilastvo i sipu ali ovi kod nas...??? tesko da ce ista uraditi kad su pod palicom stranaka
Mostarac,ne trebaju imena.Ima lijepo da se gosp.Bago pozove i da da izjavu u Tužilaštvu.Podrška ovom gospodinu.Godinama čovjek upozorava i to sve sa činjenicama.
@Medenko cini se da ste ti a i tebi slicni pogresno shvatili ovu nekakvu demokratiju i slobodu govora.Sloboda govora ne znaci da smijes iznosti lazi o nekome a bio on javna licnost ili obican gradjanin,bio politicar ili clan bilo koje stranke,U svom komentaru si a bicu kulturan i reci cu da si zaobisao istinu o skolovanju ovog covjeka.Nikakva Foca nije u pitanju vec diploma stecena na Medicinskom fakultetu UNSA.
Jedno je samo ime, dalje su sića. Sin batinaš i investitor u mega projekt solara vrijedan preko 5 miliona maraka. Pitajte ga jedno pitanje, odakle pare
Bravo! Odavno neko nije bolje rekao.
ko sve u drzavi jedni karadu avdrugi sute i trpe....
Bago zabago.
Svi plaćamo javno zdravstvo,kroz osiguranje,a liječimo se privatno
Ni one glupe markice,za zdravstvo, više neću plaćati..
Po slovenijama austrijama imas dodatna osiguranja koja placas 30 i vise evra mjesecno ako padne skela na tebe dobijes ostetu
Ne radi se samo o tvom osiguranju nego ako radnik strada zena i djeca mu dobiju odstetu
Školovo za doktora A radi kao kelner
Škutori pokradoše sve, probaj dobiti tender mimo njih a Bošnjaci i FBiH neka plaćaju. HDZ je kriminalna organizacija.
Realno u cijeloj BiH i svim zdravstvenim ustanovama je tako, milionera je stotine sve od pacijenata i radnika sto im se otima
Cijeli zdravstveni sistem je kriminal. WHO je u rukama farmacije, ljudi se truju hemijom....
Pilav je još napomenuo da će se truditi da vrati sve ljekare i medicinsko osoblje koji su otišli sa KCUS-a, a to su uglavnom oni koji su, dok su radili na KCUS-u, veći dio radnog vremena provodili u privatnim ordinacijama, umjesto na KCUS-u, i pacijente koji dolaze na KCUS usmjeravali u svoje private klinike, gdje im uzimaju novac za ono što su bili dužni uraditi besplatno. Ali, oni su “stručnjaci".
Haj’mo, kako to Pilav voli reći, vidjeti ko je Alen Pilav. Ne ulazeći u kvalitet njegovog rada, ono što u njegovoj biografiji upada u oči jeste to što je doktorirao na “uglednom” Medicinskom fakultetu u Foči. Dakle, Pilav je pažljivo birao gdje će napredovati, da ne mora baš “preko trnja”, lakše je preko Foče.  Iskreno se nadamo da neće napraviti atmosferu da na KCUS žele doći raditi njegove kolege sa Medicinskog fakulteta u Foči. 
tako je nece da pogledaju dok se pare nedaju
i treba 30g da neko progovori