Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kunta Kinte jeli ti znas Tobi da je ovaj tvoj nick upravo lojavi???znas Kunta Kinte je bio musliman dokle mu nisu nadili ime Tobi i on to nikada nije prihvatio..toliko o tvom Imenu ..sto se tice tvog predloga o tome da bi nas tj. vas dole trebalo pustiti da zavrsimo ono sto ste vi poceli ..eto ja se slazem.... u potpunosti..zatvoriti granice ,sta ko ima ..dati rok od 3 mjeseca (nebi nama trebalo vise ) i ko prezivi neka prica....Evo ja necu prognozirati ...ali eto zivot bi svoj dao za takvu jednu pogodbu !!!!!A to da niste fasisti i genocidni narod e to nemozes promjeniti... to vama osta za sva vremena!!!!To su vama dali jasenovac I Srebrenica ....vama za zivota !!!
Nece se lojavci smiriti dok im ne jebes pleme seljacko! Cackaju mecku opet pa kad budu dobijali po usima, bit ce ustase i cetnici, ovakvi i onakvi genocidni te fasisti. Izgleda da se nece moci izbjeci ponovni okrsaj sto je mozda i dobro. Ovaj put medjunarodna zajednica nebi trebala da se mjesa i da drzi samo jednu stranu.
Ma jasta, pocelo je.
Stoka...neizivljena, iskompleksirana, nevaspitana...djecurlija koja je rat zaboravila...svima koji kad ovo rade ne misle na to da neko neduzan moze stradati, treba pustiti D. Dabica opet na brda da ih malo odozgo razdrma. Seljakluk!