Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bahlije jeste li vi bosnjaci,bosanci,muslimani,kurtoni,kondomi ? tacan odgovor 10 bambija
A preuzeli su je ratardi koji su upropastili sve što su mogli i čega su se dohvatili.
naravno!Dok smo BOSNJACI gradili Najvece Piramide na svijetu pravoslavni genocidasi srbi su jos bili u Africi kao majmuni!I jos nisu evoluirali!
ŠEHIDIMA?!?!?!? HAHAHAHAHAHAAA
KLIX UMJESTO DA JE CESTITAO ON JOS SVRGNUJE BiH DODIKOVCI KLIXOVI
Ови... хи...хи...садаки..хи..станци...су ..хи...права комика....тррррт..трт...тррррт...хи хи хи...опс...усрах...се од смијеха...Дајте ту крпетину да обришем буљу.
Slatko se nasmijah, ali šta bismo bez dobrih viceva kao što je ovaj?!
ovi novi amanetaši samo znaju praviti DZOMIJE DZOOOOOOOMIJA
u pravu si da me yebe kako ko stigne...za nekih 70000 funti godisnje... ...dok bi me na nasim prostorima yebali i gore za 7000KM godisnje
ja samo da se tuspasim. jedan sam od ovih \"robova\", sto zivi u engleskoj... ...i moram ti priznati... ...bolje \"rob\" u engleskoj, nego dzamijski golub u bih
@ Znas sta je.be mi se za internet preca mi je zivotna egzistencija,ugled,obrazovanje,putovanje.. Hajde bosancerosi idite malo u Englesku na putovanje znas jedva nas svi cekaju da dodjemo kao turisti heh. Robovi smo po Evropi zadnji sljam,zar se toga ne stidite? Bolje Hitl.er da nas potamanio nego sto se braca po krvi medjusobno po.k.la i zavadi..i to je ono sto me boli..
@@Yugo da je brozov sistem jos tu...makar bi imao sve zube...i cak bi ih znao i prebrojati
Cuvali da bi je ostavili ovim politicarima i ovoj stoci od naroda...PFUJ
da je hitler proveo sto je naumio, ne bi ti sad pisao ove postove nego neki svabo.
Treba na popisu insistirat da se etničke grupe odvoje od nacionalnosti, nema smisla to stavljat zajedno kada nije tako. nacija je pripadnost državi a ne jednom narodu, u kini postoji 56 etničkih grupa al je opet samo jedna nacija.