Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HOCE LI MI IKO OBJASNITI STA CE OVE DVIJE PROTUHE U LONDONU I U CIJE IME?! KAKVE VEZE ONI IMAJU SA SREBRENICOM. UMJESTO DA SU U SREBRENICI ONI SE UHVATILI DA IM GUZICA PUTA VIDI. ANA SE MJESECIMA IZRUGUJE DRZAVI ZAVIJAJUCI KO PAS DOK SE INTONIRA HIMNA A OVA PROTUHA ZOLJ CETIRI MJESECA KAKO JE PREMIJER I NEMA NAM RECI BILO STA DA JE URADIO.
Čuj Adem Zolj i to premijen, ni manje ni više.
😂😂😂
Ana Babić najveća pogana droljetina sugava iritantna nepismena ne zna dvije riječi da progovori
bolje da su u Potocare otisli i obiljezili godisnjicu
A sto bas oni? Po kojem kriteriju su oni izabrani da nesto kazu o genocidu i to bas u Londonu? Ne kontam
logika ne postoji u BiH
grrrrrr.2..... ti sad primjetio !?
Babic, Zolj tandem : https://www.youtube.com/watch?v=dG2YcJWQMHw
I NJIMA (BABIĆ,ZOLJ) AGBD DOGODINE NA GODIŠNJICU KREPANJA MOŽE I U SURDULICU
sto ne posaljete neko dijete iz Srebrenice koje je ostalo bez ikoga, a ne ove majmune sto ne bi znali ni sta je 11.07. da im neko ne kaze?!
A sljedece godine ce biti u Parizu