Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro im nisu pokazali po cemu su poznati u svijetu... specijalisti za genocid.. bagra zloocinacka
Ulazi srpkinja kod doktora i odmah sa vrata: Doktore, boli me pić.ka. Kaze doktor nemojte biti vulgarni nego fino izadjite i udjite i recite da vas boli vagina. Nakon 5 minuta srpkinja opet ulazi kaze: Doktore, kako rekoste da se ono moja pićka zove: Marina?
vidite kako oni uce svoju djecu od malih nogu a mi nasoj ni cas historije 92-95 da odrzimo
Toliko price o toleranciji s vase strane,a sami prizivate nesrecu. Da mi vas je sresti na ulici,pic.i.c.i. iza monitora
Znaci djeca od malih nogu treba da uce o naoruzanju???? Pa ljudi jeste li vi normalni ( ocigledno niste ). Zar vam nije bilo dosta ratovanja???????? J.e.b.a.l.o. vas oruzije
Kako nikako u cieloj BIH da uvjezbaju da hvataju kriminalce u kradi automobila.....
NEKA ZIVI NASA SRP.SKA!!!!!!!!!!!!!!
GLEDAJ MALIH VLAHA KAKO GLEDAJU ORUZJE, OD RODJENJA JE TO ZELJNO UB.IJ.AT I KL.AT MAMU IM JE.B.EM GEN.O.CID.NU
Boze sacuvaj, oruzje ispred malisana :((((((( Ovi srbi istinito nisu normalni !!!!!
Mame im ga sprzim vlaske
Zalim bosanske pravoslavce i katolike jer su ubjedjeni u nesto sto nikada nisu bili, toliko je mizerno i bizarno da jedan insan moze vise voliti i svrsavati na tudje od sopstvenog. Njihovi i nasi preci su se uvjek deklarisali kao bosnjani pa odatle bosna srebrena, bosanski franjevci, bosanski rijecnik koji je stariji od vukovog, pa bosanska kraljevina koja je premija i za srpsku i za rvatsku odnosno ugarske kunice. Maksimalno su izmanipulisani i jedni i drugi od srpsko-rvatsnog agresora i cak sto vise zalim ih i jedne i druge. Ti isti agresori pokusavali su da i nas izmanipulisu da smo turci sto nikada nismo bili niti cemo biti, a ako je iko priklonjen turcima svojim genetskim osobinama onda su to niko vise do srbi. Cinjenica je da su tone i tone janjicarske sperme spricale sirom srbije i odvodili su njihove i rvatske djevojke u ropstvo dok su se prema muslimankama morali odnositi cestito. Ako niste znali majka El Fatiha je bila srpskinja. Pa srpski jezik ima vise turcizama od bosans
Zalosno. Umjesto da djeci pokazuju nauku, umjetnost, i socijalno-drustvene stvari, oni im pokazuju oruzje i nasilnicko ponasanje. Djeca se mogu lako oduseviti i poslije gajiti strast prema istim ovakvim glupostima i tako se ciklus nastavlja. Stoko jedna - vodite djecu na izlete, u zooloske vrtove, na priredbe, veslanje, skijanje, druzenje... a ne ovakve primitivne i glupe stvari. Svijet se pomjera naprijed a balkanci jos uvijek imaju pecinarsku svijest. Zalosno.
okupila se kvazi srbadija i kvazi srpska nejac treba to sve poklat bas kao sto su oni nas klali. Ziku naoruzanja zastarjelo ko biblija
Uh ovo je za musku decu odlicno...bolje ovde da ih vode nego na izlozbu slika opsade sarajeva..a jos su te slike plagijati. Ovde je sve domace...od puske do pistolja MADE IN KRAGUJEVAC.
E nek su bar pred mališanima kad nisu u pravom životu
ja video priloga u pm! hahahaha!
Dzudzevic Omer,podatan i sladostrasan,pasivac,traži mladog pravoslavaca za intimna druženja.Šifra:dojadio mi os.unečen!!!