Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da je došlo vrijeme da se razotkrije Radončićev kriminal.Dosta ga je više...
Tesko drug,gusinjac spustenih quzowa ne bira sredstva da spasi kozu,cak i pusenje Ridze cune mu nije problem
@percepcija recepcije uzdamo se uz drzavno tužilaštvo,pozdrav za tebe. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja sam Azra Sarić i zeljela bi ostati anonimna... btw Svaka joj cast !
Normala 99 ne seri ti vise koliko puta da ti kazem da nije tako kao sto ti mislis.Bile smo radne kolegice i nista vise od toga.Nisam plavusa imam dugu smedju kosu i nemoj tvrditi nesto sto ne znas.Isto da ja sada kazem da si ti neko od Azre Saric a ne znam to i ne zanima me.I sjasi vise sta tebe briga koga ja branim .Ako ti se ne svidja moj komentar nemoj ga ni citati glupane.
sudjenje je otvoreno za javnost, koliko vidim,samo se ne može pisati i spekulirati i tračati po medijima!!!
Normala 99 vidi se da si glup dosada sam par puta napisala da poznajem Bilsenu jako dugo i da smo radile zajedno.Ne tvrdi ono sto ne znas.Imam pravo reci sto zelim zato kao sto sam rekla je poznajem jako dobro a ti pises napamet samo da bi nesto rekao.
atina zna se da iza ovoga nicka piše Bilsena Sahman,zato ne jedi govna više !!!
ShaneDiesel a ti ne jedi govna.Ja govorim istinu a tebe je bas to pogodilo da se nisi pronasao u ovoj prici mozda?...
atina, zna se da je Bilsena Sahman iza ovog nicka,pa odjebi
svaka čast Azra Saric!! tebe za predsjednicu,izdrži do kraja,ti si ponos nacije!!!!!
MA Avaz ce to zacas objaviti i popluvati, samo ako je protiv Radeljasa svjedocila
Azra ima hrabrosti više od 95% stanovnika ove države.
Dama koja radi u farmaceutskom marketingu nije mogla naći nikog boljeg od Ćele za hebača pored njegove supruge, te poslije ubistva Čamparu da je zaštiti ?? Kojeg je nako ranije vjerovatno preko ubijenog mafijaša Ćele svog švalera upoznala !! ne znam na koji bi drugi način ??? OVDJE NEMA NEVINIH, a i kako bi bilo.
@kuga Uh oni što kažu da nema one koja Ćeli ne bi dala, vjerovatno ne misle na neku drugu Azru a ne na ovu, što oniskog Fahru momentalno baca sa one strane uma !!! i radi čega je sve ovo navodno i počelo !! Sačuvaj nas Bože ludila i ljubomore a naročito ludila ljubomore !
Svi znaju kako glupaca izgleda i nakon toliko eksponiranja u javnosti hoce da je anonimna.Sto to nije trazila na pocetku procesa kada niko nije znao ko je ona.Ljudi nisu glupi kao sto ona misli.Ako se toliko boji zasto radi i zasto ne ide na bolovanje .Jer da je sve tako kako ona kaze ne bi sigurno sa svim ovim izlazila u javnost.Zastitice nju njen Dubravko Campara zna doticna sta radi a uzgred i sto puta je ljepsa i zgodnija od Camparine supruge.Bilsenu treba osloboditi jer zena sigurno nije kriva.
ne kaki..
halo Bilsena,prozirna si i ne seri nego trkom po farbu pa se farbaj,to jedino znaš
Sad ce izaci i reci da je zadovoljan iskazima svjedoka i bla bla. Avaz ce se nasikirati jer nece moci da sastavi istrazni tim od par strucnjaka da jedno 10 dana naglava o iskazu i zastiti imena osnivaca. I tako to.
Mislio sam dodati sad ce asim izaci ;). On je zadovoljan sa svakim svjedokom
Sarić zatražila od Suda BiH "Ja hocu da budem AMONIMNA!" :) :) :)