Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dobro mu udijelila.On je doktor koji nam je navukao dejtonsku ludu kosulju i jos trebamo traziti specijalistu koji ce je skinuti
Nagrada u prave ruke.Covjek koji je Bosni donio MIR i prekinuo sve agonije Bosanskog naroda.Mislim da bi mu trebalo dati da kakav trg u Sarajevu nosi njegovo ime.Thank you Mister President.Zaduzio si Bosance i Hercegovce da te se sa velikim postivanjem rado sjecaju i pamte.Bosna je malo dala ovom covjeku...
Jel se na bosanskom Azra kaze Monica
slabo brate, nije ga priznao univerzitet iz kiseljaka, nece mu se pikati doktorat.
posaljite i karadzicu zahvalnicu sto nas nije sve pobio. mrtve vam spomenem
Jel ga to i Bil primio?
E neka je i Bil zavrsio skolu i neka smo konacno dobili jos jednog doktora. Znao sam ja da Hadziahmetovicka vjeruje u njega. Moj Bil nije ti bilo lako ali sad ces konacno imati buducnost. Cestitke iz nase mjesne zajednice Kalesija Donja.
Da li je to Klinton zasluzio na SIJEKOVCU ili ZUTOJ KUCI za vadjenje organa za koje je znao i desilo se za njegovog mandata.
Poremse se ja na svoj rodni grad i one koji ga vode! Fuj, bagro guzolizačka, samo još Dabić Pišu dovedite, djeci vam za gudre zafalilo!!!
jadan covjek morace nostrificirat diplomu u americi :D :D
Koliko li je on tek morao da plati za svoju diplomu? Nije obična- počasna je... bar 25% više od trenutne tarife.
ulizice sarajevske
hahahaahahaha , hahahahahaha