Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je aerodrom u Visokom ne bi bilo ovih problema u Sarajevu, avioni bi imali probleme u Visokom
Usmjeri za Mostar
Uradite autoput od Sarajeva prema Tuzli i slobodno ugasite Sarajevski aerodrom...
čak se i 50min kružilo jer sam bio u avionu!
I kad je dobra vidljivost problem je sletio na Sa aerodrom
Sarajevo uopće nije pogodno za ono što se od njeg napravilo. Stare Sarajlije se sjećaju kad je Grbavica napravljena a da je Ilidža bila izletište. U Sarajevu bi se trebalo skroz revidirati stambena gradnja a i smisao za aerodromom velike frekvencije.
Ka'će taj radar više???
čudi me baš
Stan der malo limune, zar se niste do juče žalili kako nema snijega?
Zanimljivo je da se nama dešavaju iste stvari non stop evo vec 30 godina padne snijeg prica iznenadio nas nista nije cisto, 30 godina isto , secesija,korupcija,glad,jad,bijeda,snijeg,poplava,itd,itd,itd
Ne izvrci recenice, procitaj sta pise, visa sila, zatvoren zbog intenzivnog snijega, ne zbog nesposobnosti osoblja da ocisti pistu. Zatvoren je u Istanbulu, Ateni, Munchesteru, Londonu, UK u kolapsu zbog snijega.
Forto je rekao savoko isperd svoje zagrade da cisti...ocistite pistu...Glavnog GradaBIH.
Moras angazovati Fortinog tatu da mu tender Fortica napravi.
Dabogda pao 2 metra.