Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BTW - http://www.angelfire.com/biz3/AirSrpska/fleet.html :D :D :D
Četnik, napuši se, a što se ovih kompanija tiče, pa nisu čemu ni služile. Meni bilo jeftinije 2-3 puta ptići u Zagreb, pa sa njihovog aerodroma, umjesto da idem sa našega, sa našom avio kompanijom. Ali ko nam je kriv, nismo mi za vazduha.
U BEOGRAD ZA MANJE OD TRI SATA,U ZAGREB ZA MANJE OD DVA SATA AUTOMOBILOM,PUSITE KURAC BALIJE !
Radujes se Cengicu a...radujes..nisi ti badava pravio aerodrom u Visokom.
Jaka kompanija propala...bas mi zao! Kako ce sad oni od Banja Luke do Beljine da lete, na metlama ili?
sta ce jednoj zemlji dve avio kompanije ...srbija i bosna bice zemlja jedna
srbja i bosna bice zemlja jedna
Ma nas su ionako RODE donijele :)
Ne znam znate li da je u petak Air Bosna zvanicno bankrotirala. Koji smo mi kurac od drzave kad nemamo nijednu avio kompaniju. I fol hocemo u Evropu. Ma na kitu a ne u Evropu
AIR SRPSKE???? HA,HA,HA,HA.. Je li to mozda ona ista organizacija za koju je Momcilo Krajisnik uzeo nekoliko milina dolara da u parku koji se naziva Grad Srpsko Sarajevo, tacnije na Sokocu ili Sokolcu (Nisam siguran u naziv ovog dijela SS-grada, htio, htjeo ili sceo da pravi aerodrom, pa mu je neko dosapnuo na njegovu prelijepu obrvu (Inace su ga zvali Obrvilo dok nije otisao u pidzami u Hag) da se ne isplati praviti aerodrom samo za jednu Cesnu i covjek se malkice poigrao sa svojim narodom, sukno mu ga i za vrijeme rata i posle rata (Sto bi rekle Sarajlije) i odustao... ALI MILIONE NIJE VRATIO... Umjesto narodnog aerodroma i grada Srpsko Sarajevo on napravio naftni terminal svome bracu Mirku Krajisniku jer je znao da ovaj ne mora u Hag... (Zamisli i Srbi se u necemu slozili...) Zamisli, molim te, ta medjunarodna kompanija koja je Seselja dva puta odvezla za Beograd i Mirka Sarovica nesto cesce, mozda, cak i tri puta na konsultacije sa Seseljom, se gasi... Pa ljudi, pa pomagajte, pa nedajte, dajte da im pomognemo. HA,HA, HA... Da, bilo bi zaista smijesno da nije zalosno... Smijesno da svako moze da osnuje avio-kompaniju i to bez aviona, a zalosno sto su Srbi opljackani vise puta jer su uzimane pare iz budzeta Republike Srpske, navodno, za "sanaciju dugova i dodatnu injekciju za razvoj srpskog vazduhoplovstva..." Sada, izgleda, na isti nacin hoce da "presvuku" narod... No, postavlja se jos jedno pitanje: DA TO MOZDA OD NEKOGA IZ NAJBLIZEG KOMSILUKA NISU VIDJELI??? HAKD POGODITE OD KOGA!!! ZNAO SAM DA CETE IZ PRVE POGODITI..., A BILO JE STRASNO TESKO???
air posra i air srpska=isti kurac
valjda je kapatult kojim su se lansirali, odkazao :D
pusite kurac balije
Air šta?
pa normalno... gdje ba oni lete? u beograd i nazad? nemre se od tog zivit...