Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i sam Kukanjac koji je bio tih dana i ucestvovao govioi suprotno, ali na kraju krajeva istina i srbi su dva razlicita svijeta.
DOBRICA ČOSIĆ: Laganje je najbolja vrlina srpskog naroda..Mi lažemo da bi varali samisebe,da tješimo druge,mi lažemo za oprost ,mi lažemo da bi seborili protiv straha,lažemo da bi skrivali svoj jad..Laganje je oblik našeg patriotizma i potvrda naše inteligencije..Mi lažemona maštovit i kreativan način...(roman ”deobe”1961. ninova nagrada...)
posto ste nastali od Srba vi ste to usavrsili
Pa kako na kraj sa srpskim lazima,nije lahko..Ne zaboravimo ISTINU i nedajmo da opet srpske lazi nadjacaju istinu,je.o ih cosic..
Na kraju ce biti da bosnjaci uopce nisu ni imali oruzje
Bosanci* stoko nepismena
Kazu da su pobili preko 9 000 svrba i zakopali ih ispod predsjednistva,trebo bi srboljub covic to da provjeri😁😁😁😂😂😂😂
Uvijek kazem samo kada vidis koliko tih "nebeskih" cigana ima na ovom portalu to ti samo kaze da su toliko optereceni istinom i znaju dobro sta je istina pa se ovde kote i gluposti valjaju jer ih boli istina...zamisli dobili fore 3 godine od zapada sa oruzjem 4te sile evrope da pokolju,siluju i pobiju(ciganski gen samo to zna raditi) i opet 4tu godinu bilo bjezte noga usra vas guzica...heroji hahaha
e jes nam onaj grb bio lijep :(
Shvatam potrebu laganja bugarskog plemena koje do 19 stoljeca nije imalo historije i vecinom su po planinama zivjeli, nakon cega kao fasisti silaze u gradove i raznim genocidima i urbicidima mjenjaju sliku datasnjeg Balkana, Beograd kao najbolji primjer.Ipak ne mogu shvatiti potrebu laziranja Dobrovoljacke pored toliko dokaza, a i da nema dokaza zar treba ista vise od izjave Milutina Kukanjca kako je poginuo 5 osoba i jedna zena muslimanka Nirmela?Dokazi nisu relevantna kategorija tom plemenu?
shvataš kao etf-ovac
Zaradi na tudzoj muci..
Da im je uspjelo to oni bi zauzeli Sarajevo. To su isto probali u Tuzli ali su i tu popusili. Da je palo Sarajevo i Tuzla to bi bio kraj rata a cijela BiH bi bila velika Srebrenica. Zato Bosnjo ako si goloruk poserem ti se u usta. Bit ce opet rata.
šta ima veze..da su ga uzeli, ja bih bio Srbin budist. Ovako sam Bošnjak-budist. Nikom ništa.
Bravo Avdo legendo.
Velika gumica bila bi nedovoljjna da obriše lažnu istoriju koju su pisali alijini ahbabi u zadnjih 25 godina. Knjiga "Dogovoreni rat" razotkriva sve laži minder politike.
@drugovi.carice Reče vlaški opančar kojem država nastade 2007 godine nakon NATO bombardiranja... I Đetići su došli tobe. Postavlja se pitanje, zašto i Đetići pobjegoše od "braće" kad je "braća" tako dobra? HEHEHEHEH...
@IIItpO Znaju bosanski Muslimani ko ih mrzi i prezire. Nisu to Srbi, Hrvati, Crnogorci i drugi slavenski narodi. To su bošnje, izrodi muslimana. Decenijska mržnja svoga je uzrok njihove patnje jer neće da priznaju svoj iskonski identitet da su Bosanci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Avdo je legenda.
Covjek je neumoran u dokazivanju istine i stradanju bosnjackog naroda.Kapa dole, majstore.
mediokritet kao i sve sto vam je
Slazem sa dosta ovog jer sam tad bio premlad da bih ucestvovao u tome ali sam dosta upamtio i vidio dosta od toga.Stoga bih zamolio ove genocidne politicare da neprave od muhe medvjeda
Nepriznavanje zlocina ide na vasu sramotu. Ako mozete gledati sebe u u ogledalo, aferim, neka vam bude. Pobijeni su bili nenaoruzani u povlacenju pod garancijama UN-a i Muslimanskih vlasti. Sve ste pogazili. Ne morate zrtve ubijati po drugi put lazima...
@Sintor Ni jedan Musliman nije povredjen, sto znaci da su vojnici JNA bili nenaoruzani. Jedini Iim je grijeh bio sto su polozili zakletvu JNA, vjerovali u Jugoslaviju kao i njihovi ocevi prije toga....
U DOBROVOLJACKOJ SU TREBALI SVE CETNIKE POBITI TO SU MONSTRUMI 20 VIJEKA KOJE SVIJET NIJE VIDIO
ZLOČINI KOJI SU POVEZANI SA NASTANKOM TARIGUZIJE (SRBIJE): Srbijanski "Junaci" koji su pomorili Bugarsku nejač topovima 1885-e su bili potomci neke vrste prvobitnih formiranih četnika koji su svoje zločinačke aspiracije (najvjerojatnije vrstama hladnog oružja poput noževa) ranije pritajeno usavršavali nad žrtvama rumunske nacionalnosti u razdoblju približno od 1816-e do 1848.