Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA REALNO, ODMAH NA VRBU...
stid me sto pripadamo istom narodu ,
@Cetomir......nasmijesi se moje lice kad se sjetim tvoje mame pi.ce .
Vi Srbi, pa Srbi ... Sve da vam je, a ni ime vam nije vaše, niti potiče iz "srpskog" jezika ... negdje pročitah da vam naziv potiče iz arapskog jezika ... riječ s(e)rb znači u arapskom - stoka, deve, kamile ( a vi najvjerovatnije potičete od stočara), a "srbadija" - "čistač fekalija" (iz kanala). ... Eto, svašta se danas na internetu može naći. Pastir - Dodik! Ludak koji želi biti još jedan od tkz. " s/e/rbskih heroja opjevanih u pjesmama. On može biti opjevan samo u turbofolku. Ali, ko će ga opjevati, kad je sve oko njega stado!
Bas upravu si....sve ga.mad iz CG dosla u NASU drzavu da nam sudi...Nije ni cudo sto su takvi....ako procitamo knjigu Djilasa, kako su prije kad za.kol.yu mu.sli.ma,n,a lizali k.rv s no.za...ostalo im u genima da budu ludi....uzasan narod...ovo su kanibali.
nema veze kako ce ga docekatil eto bar nek stoku zatvore
Nesto nije uredu u tvom mozgu, cim ne vidis razliku izmedju tih ljudi (iskreno, vasi su milijun puta gori), ali i cinjenice da Bos.njaci svoje ni blizu ne slave kao vi svoje. Ali znamo da ste poremeceni skoro kolektivno, nista novo u tvom komentaru.
Sama ce se ona ukinuti, kad tad.
j,e,b,a,l,a vam smrdljiva i ruzna fnta breskva boga. ne mogu kliknuti na tekst od vase j,e,b,e,n,e reklame.
da je ubio jednog albanca, batko bi vec odavno bio mrtav covjek! bravo bosnje, samo tako! dolazio bi vama i arkan na bazene na pice i muziku (da ga nisu ubili, naravno bilo ko samo ne bosnje kojima je najvise zla nanio).
Batko je malo dijete naspram Nasera orica. I Cacu glavosjeka se sahranili kao heroja. Znamo ko se raduje koljacima. Federacija je NDH. Uzivajte u sopstvenom trulezu. Mi s vama necemo. Sloboda Srbskoj od handzar-divizije.
Lijepi mosad k u r a c bi to kod njih ovako proslo
Nemoj bolan sve u isti kos , zna se za koga rade SDP I SBB ! Kome to nije jasno bit ce mu kasno ! Lopov je lopov a onaj sto radi protiv naroda svog je i lopov i izrod , nema oprosta !
Eh moj Avdo vidis da hoce da ovi iz sdp sbb i sda da iskopaju jedni drugima oci oni se nebrinu za bosnjacki inters ali neka stici ce i njih kazna neka
DOK VI BUDETE SLAVILI ORICA, DUDAKOVICA I OSTALU POTURICKU TERORISTICKU KRMADIJU I MI CEMO BATKA, MLADICA, LUKICA.. POZDRAV IZ REPUBLIKE SRPSKE!
U ZENICI GA VEC ODAVNO OČEKUJU.....
ovaj Avdo ko njeki seljober se pričinja ali čini mi se da je O.K