Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi četalja sto su navalili sa komentarima. To samo pokazuje da nemaju trunke obraza jer da imaju stidili bi se i ne bi se javljali. Oni nekom nešto dali pobili toliki narod. Lično znam Srpkinju Sarajku kojoj je četalj snajprista u naručju ubio dijete nisu birali samo nek je u Sarajevu i nek se kreće. I opet se bagra genocidna nešto javlja.
Cetalja ima vazda a ima i nas dovoljno pa eto samo treba pametno iduci put ne pustiti govna da nam isto urade..
Tri naroda, tri razlicite historije i da se ne lezamo nijedan od naroda se ne stidi sto laze i mijenja cinjenice. Tuzno.
marijuana a da dokazes tu svoju tezu magare gdje toBosnjaci lazu ...imas li link , fakte ...dokumente ili ti prico neko u birtiji ili u crkvi ja imam za tebe sve samo otvori stranicu medjunarodnog suda u Hagu ima i na tvom jeziku
@Avalon777 bosnjaci lazu dok zinu. Od Alije preko Silajdzica do Bakira i Fahre. Jedino Tihic bio covjek.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ima li gdje link karte u boljoj rezoluciji?
nisu Srbi ubijali Sarajlije nego su Sarajlije same gladovali, patili i ubijali sami sebe da bi izazvali sažaljenje svijeta.
De Fikrete ne seri glup si ko konj
Ali opet bi oni da mijenjaju istoriju,opet bi da zlocinci budu poput zrtava,opet bi da kroje kako njima pase...i dzabe tolike haske presude i sva i politicka i vojna sila iza resetaka,ali opet...i na kraju ce biti da su Komanchi i Apachi napali sarajevo i bacili gotovo milion granata na njega...i opet....i opet
Ako vama hag piše istinu u velikoj ste iluziji i laži
U sunce ti, sta je tenkova. :))) Malo vise ga je pretjerao, ali ajd... Ajde bolen, ne proseravaj se i ne lesinari vise po proslosti. Treba gledat napred zbog djece koja to nisu dozivjela i da mogu zivjet normalno. ili to treba odmah sasjec, da mrze sve oko sebe.
Sin Amar Logic... Heh znam ljude Fikret nadimak Fico... Dobar borac u ratu.. A kako je tek igrao lopte.. Odrastao sam u olimpijskoj zakedno sa njegovim sinovima..
Bravo, Fićo...
Svaka cast gospodine Logicu, a na komentare ne zelim ni obracati paznju. Cetnici i ustase ce da laju na ovom portalu dok god postoji, to je takva pogan od ljudi da jednostavno ne znaju bolje.
@SvetiJuraj Moj dedo rahmetli je bio jedan od najvecih zemljoposjednika u svom kraju, cisto sumnjam da bi imao trunku ispod nokta da je kojim slucajem bio u ustasama. Tako da zacepi gubicu.
A lijepe karte boze, mislili ste se sa nama zajebavati, prokleli ste i Aliju i referendum po milion puta svaki
pa đe se moze kupiti
aako suK mogli izać i iz "opkoljenog" grada estradni umjetnicii održati koncert u Pazariću 1993. u toku najveće ofanzive na Sarajevo.