Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ko je lider u izgradnji trotoara??? narod zna...
I dzamija :))
@MarshalTitoYu ...sta smeta...bosnajci i treba da grade dzamije....trenutno nisu ni malom od muslimana...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Srbija je u 2016. imala 2 milijarde € stranih investicija, a za to vreme mi se natežemo ko će šta da slavi! Narod na Balkanu je generalno "poglup" ali mi u BiH smo bez premca!
De nađi statistike za Republiku Srpsku molim te
VrEme?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Narod Znooo
Zato su autoceste fbih lider po visini plata,valja dobro ugojit ove uhljebljene.
Lideri su u regiji i po najnižim platama!!! Danas Srbi u Srbiji rade za 150 evra, radnici im nosaju pelene na poslu, a usput ponosni Srbin i kleči pred Korejcima!"!!
Autoput Republike Kosovo: https://youtu.be/LWjFaF4GtDQ. https://youtu.be/6LdgDdq5wgk https://youtu.be/wmNSWsCTnSU
Srbin ce radije odabrati borbu za otcjepljenje RS nego bilo kakav ekonomski napredak i blagostanje. Sumari su to ljudi dzaba, nisu tolerantni i elasticni kao bosnjaci.
"Šta se praviš guuuma, a?"
Bosnjo ce knecati samo da nikad nista ne radi..
Izgradnja autoputeva u BiH nema neki značaj jer je privreda uništena, tako da je gradnja autoputeva samo trošak noji se ne može vratiti. Puno isplativije bi bilo ta sredstva preusmjeriti u otvaranje proizvodnih pogona i zapošljavanje radnika ali to nije interes Eu i međunarodnih investitora (banaka).
Ko je lider u izgradnji trotoara? Bosna naravno.
Sto vam je to "regija"?
pokojna juga
@Max_Bunker ...bez slovenije dodana albanija...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto je Hrvatska onda ako su ovi lideri?
...hrvatska je kifla koja zbog svog polozaja mora imati toliko cesta...a i polovicu im je izgradio josip broz...odnosno platila je bih...
@bosman2345 Pogledaj kada su se gradile autoceste i kada su povezani, pa ćeš vidjeti da nema veze s Titom.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
turska,austrija,komunisti,"demokratija",svejedno,uvijek smo bili kokuzi i bijeda
znaci federacija ima oko 20 km autoputa?????...pa gdje nestadose 56 milijardi sto je alija dobio od arapa i 17 milijardi sto je zapad donirao bosnjacima??????
@IzgorioPoGlavi ....aaaahihihihihihihihihiiiiii
Bitno je trositi pare.na referendume kojekakve proslave raznorazne prijemove i ostala sranja....
sve ce to naranđasto zlo da pozlati ima da uzme jednu od zlatnih kasika iz vreca koju mu je maaajka ostavila vasijetom i da posipa zlato po putevima umjesto soli da ne zaledi
necu ih ja ni spominjati eno dobrica cosic je najpohvalnije govorio o njima i pisao im peticije da ih izvadi iz zatvora, cak i krmak dodik ih spominje u pozitivnom kontekstu kaze da u mu najbolji partneri @Striker
Što prde ne ućera, kratko će narod ovo prokomentarisat. Prdibegovi za 20 godina ne napraviše 20 km autoputa, a objektivno i ŠTO ĆE IM, kad su se zabavili oništavanjem 20 000 PREDUZEĆA ! Sad fino PREZADOVOLJNI više nemaju maltene ni jednog, a najrazvijena zemlja svijeta SAD sada prijeti svojim firmama da ne zatvraju pogone po ugledu na intelektualnu elitu BiH jer će vrlo brzo završiti ko ona. Nago sad kad je uništena privreda šta je sa autoputevima ŠTO ĆE NAM , KOME BI SLUŽILI ?
LEgendarni Alan Ford i njegov tim analitičara bi na ovo dreknuo: HAJMO AKCIZE ! Ko ih traži jel MMF ? Maaaaaaaaaaaaa nije nije baaaaaaš, oni samo traže da im se vrate kredii i kamate ali moramo se iza nekog sakrit, jel tako ? I onda ono ako hoćeš da se vozaš po Sarajevu moraš AKCIZOM graditi autoput ??? Nekad si u komunizmu imao prisilne radne alkcije a sad nasilne AKCIZE ! Ahahahahahahahhahahaha
Kosovo je izgradilo autoput koji spaja Albaniju i Makedoniju, duž čitave države. Do završetka projekta je ostalo samo 40km. Dok smo mi spojili Sarajevo i Tarčin i Sarajevo i Zenicu, i vi nama pričate da smo mi ispred njih.