Komentari (270)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
N. operativnom sistemu kojeg koristi racunar koji izdaje naredbu da se printa racun nije instalirana podrska za cirilicu, a instalirali su software za POS kasu koji je predhodno podesen da printa racune na cirilici. Ovo na slikama je krajnji rezultat. Da je uposlen neko ko se imalo razumije u osnovne stvari na racunaru do ovoga nebi doslo. Ovakve rezultate daje uglavnom svako ko je uposlen preko rodbinskih veza.
'jutro Nije bitno u toj dimenziji, bitno je samo da može naplatiti. Ostalo je forma. Slično onom nacionalističkom i religioznom, sve forma bez sadržaja dostojnog čovjeka.
......sada se Vuk Karadžić okreće u grobu ko ventilator u 5 brzini:))))))))
Bitno je da su brojevi arapski ;)
REGIONAL SETINGS !!!!!!
Ovo je engleski na čirilici.
A gdje je PDV?
Volim te SDA.
bitno je uzeti 2KM, što mutnije manje je tragova.
Bitno je da se vidi da su to Autoputevi Republike MRSKE !!!
prosjecni Srbin ionako ne praktikuje koristenje cirilice,evo ja licno nisam ni primjetio,yebo mu ja mater ako nisam mislio da je cirilica na racunu,ma ko to vise prati..
Духовито. А добар осјећај кад нигдје у тесксту нема БиХ већ се искљућиво спомиње Република Спка , грађани Републике Српске. Напредујте.
doći će i i to na temu pred Sud za ljudska prava u Strazburu: da se ispita naziv "republika srpska", jer negira sve druge. čim se ukine taj naziv, kao što se ukinuo naziv. srpsko ono ili ovo, srbinje itd... onda će se moći govoriti o dobrom osjećaju. samo polako :)
@agresor prvo, bih je stvarnost, kao i rs, pisalo to negdje ili ne. a drugo, provjeri svoje greske u pravopisu, i trece, nauci pisati cirilicu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hahahahahaaaa, Doodigstan na aparatima :)
samo sam razumijo APC ,to je onaj logo... ali sta to znaci? Auto-Put Cestarina?
autoputevi RS, to ti je kod nas uspjesna firma, pravi dokaz da se posao moze napraviti cak i kad si jednostavno podoban, a ne sposoban bitno je uzeti pare
jkflfhlvlnfewnfe.fhnfvf -daj dvije marke
Najvažnije je navedeno. ;-)
I mašine nas našle podjebavat, hahah. Dvie malke, plati i vozi, šta će bit drugo.
Srbi, narod koji nestaje.