Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otisao Dodik kod Berluskonija i pita ga kako se obogatio Kaze Berluskoni vidis ovaj autoput je trebao imati 4 trake a ima samo 3. U uzvratnoj posjeti kaze njemu Dodik :Vidis obaj autoput Koji autoput ? eeee
A bake izgleda uvaljao na zapadu one zlatne kasike.
Vidi ... prisvojili Brčko hahahahaha, paranoja. Ljudi moji Srbima nema veće kazne od RS jer moraju živjeti od vlastitog budžeta. Opštine uz Drinu su vukojebine samo takve. Doboj isto. B.Brod, Šamac, Modriča jad i bijeda. Nemojte na naš budžet, ostanite tu gdje jeste.
Aha a sad objasni gde su otisle sve pare od donacija i pomoci ,od Wasigtona do Islamabada, od koji RS nije videla ni centa i od koji bi i Liberija postala Svajcarska ?Kako to da niste bar na nivou Austrije ili Francuske ...
Kalinovik, Nevesinje, Gacko, Bileća, Berkovići i Ljubinje. Ke ke ke ke ke !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tipično Čosićevski!
šta ćeš nije ni Baji lahko
Ima li gdje i onog aerodroma?
Rs ima autoput koji vodi do Save,u kojoj mozes dzaba oprati auto i vratiti se nazad. (putarina se placa 1 km)
Dobrica Cosic
Je li ucrtan i aerodrom Trebinje zajedno sa terminalima "arrivals" i "departures" ? nemoj da se to izostavi, stari srpski aerodom "Trebinje Internesenal erport"
maloje zeznuto za strance ako budu pratili kartu, ama mi vec znamo.
jeste,eno ga,vidi se i aerodrom u trebinju he he
Tekst je smiješan već kod dijela u kojem se pominje "karta RS".
tako se voli bosna moja!
A aerodrom Trebinje,jel i on na karti?
Rusi su obećali za 09.05 uTrebinje poslati svoje Tu-160 bombardere. Toliko je, kažu, kvalitetan taj aerodrom da jednostavno moraju tu da stacioniraju svoje nuklearne strateške snage. Miletu su zavjetovali "da niko neće da ih bije" sve dok su Rusi u Trebinju.
35 miliona za crveni flomaster
Autoput je pranje para. Uvijek pristupni put prelazi preko autoputa jer je 3x jeftinije. Kod Doboja autoput idr preko magistralnog puta i Bosne i duži je barem 100m više nego treba. Gradi ga Integral, naravno. Kad su Srbi glupi neka budu sretni, ide to zajedno.
danas sam putovao od banja luke prema gradišci smješnan autoput uzak one betone postavili ideš 100 tku hoš poginut nije ni vidilo autoputa neko je dobro se unovčio na tom autoputu na širini traka smješan autoput 0 bodova