Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko cesto prolazi pored TC Merkur, vjerujem da se slaze da su pjesaci na tom mjestu najgori po pitanju prelaska ceste a prelaze je i gdje treba i gdje ne treba, kao muhe bez glave.
sve se slazem, al mislim da brzina ove zvjeri od auta zvane golf nije bila adekvatna cim se iskrivila limarija i puklo staklo.
@ElmaElmica Procitam dva tvoja kometara u dva dana, oba vezaba za saobracaj i ne zna se koji je gluplji. Ovdje trzni centar, pekara, kladionica, tamo trola se okrece, ogromna cirlkulacija pjesaka. Vozac treba paziti ovdje i tacka.
Nije na pjesackom tako da ono... Greska su skupe nadam se da nisu teske povrede i da ce se osoba oporaviti u sto kracem vremenu.. pa nije niko lud da random gazi ljude..saobracaj je to.. ides 50 neko ti izleti nemas kad odreagovati jedino ako nisi kimi raikkonen..
Treba uvesti kod nas kad se polaze vozacki da ti bacaju papirne pješake rendom na ulicu da vide kako se snalazis, jer tako je u Sarajevu, nisu zlatni ni vozaci ali pješaci su ja vjerujem 90% slucajeva krivi.
tuda stoka hoda i prelazi cestu drsko i bez da pogledaju kao da auti ne postoje, često se zapitam jesu li ti likovi normalne razumne osobe?!!
Kod TC Merkur treba skinuti semafore i obrisati pjesacke prelaze jer stoka to ne koristi.MUP bi zaradio na toj relaciji milion za mjesec.Samo kazni debila.
Ovo kod Merkura jbt kao zombiji ljudi.Policija ako hoce para samo kod Merkura postavit do 12h jedno 5hilj mogu zaradiit hladno svaki dan sto od parkinga i pjesaka.
Blesavi vozači a i pješaci.
Po ostecenju bi se moglo reci da je pjesak udario u auto sa bocne strane,sto bi znacilo da vozac nema odgovornost.
nije nego je pjesak udario auto, jer se kretao presporo
Zivim u milionskom gradu i nikad, ama bas nikad nisam vidjela saobracajnu nesrecu za nekoliko godina. Svi postuju pravila, velike novcane kazne, da udaris pjesaka ides odmah u zatvor. Sve da ti je brat premijer, zakon isti za sve.
Forto ostavka 😂😂😂
Ljudi oko Merkira se ponasaju ko da su oni auta a auta pjesaci
klasicno mjesto gdje svi pretrcavaju jer je svima mrsko 50ak metara otici dalje do konkretnog pjescakog prelaza..
stigli bi ih pojedini i na pjesackom prelazu..
Koliko mogu da skontam na slici ovo je kod Montane, kakve veze ima Merkur (koji je 6 traka, 2 sine i most dalje) sa ovom raskrsnicom? Jel' tekstopisac pros'o nekad ovim dijelom grada?
Slabo kontas
Nije automobil nego neki idiot za volanom.