Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto gdje idu akcize.
SDA uhljebi da iskoriste zadnje dane uhljebluka
JP autoceste koji kontroliše sbb, inače do sada potencijalni sdp-ov koalicioni partner, šta sad vi pokušavate ovdje prodati narodu. Poznata je stvar da je sbb, gdje god je bio u prilici masovno zapošljavao svoje kadrove. Što javno, imenom i prezimenom ne prozovete ko0ga treba.
Nisu oni povećali oni su udvostručili rashode za plate.
providan napad na SDA. SDA treba da ostane na vlasti jer najbolje upravlja bolešnajcima u njihovom toru od 17,8%! Iz Srpske velika podrška za SDA!
Ccccc
zato im akcize i trebaju, da pored budžetskih krpe i rupe preduzeća koje kao puž pravi puteve.
Moze im se, akcize lijezu. Terzic, lopina nastavlja sa kriminalom.
esbebe je rođen iz snošaja esenesdeja i esdepeja šćepan MALI=baja +nerko
Jel ovde radi nerke nikšića buraz, inače blizak stranci esbebe-OVACA?
SDP kritikuje svoje koalicione partnere SBB (evo vec formiraju vlast u pojedinim kantonima zajedno). Znaci nevaljate, al mi cemo sa vama. I jel to onda zbog fotelja ili nije???
dobili lovu od akciza.. za plate. 😂 narod i dalje vozi kozjim stazama 🇧🇦
Jesu bili izbori - jesu, jeste li glasali - jeste.. Sta je problem???
NAJBOLJE KAD FAHRIN KADAR KRENE GLUMATATI OPOZICIJU, A POGLEDAJ STA SU NAPRAVILI OD AUTOCESTA?
A tooooo je plan za milion radnih mjesta: Akcize narodu - poso članovima!
Nešto je ovaj N.Nikšić ZABORAVAN !!! Sprema se opet da zaposli BRACIKU u JPAC, po obrascu kada se na vladi bude odlučivalo on će nakratko izaći sa sjednice !!! ŠTO LI !!!