Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e da hoce jednom samo jednom neka agencija reci da je za nesto nadlezna u ovoj zemlji............
Moja agencija je zadužena za sve uplakane djevojke. Pružamo podršku i u najtežim situacijama.
Doduše, rijetko smo u našoj zemlji, ali zato barem jednom godišnje.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ja ne znam da li je veci kreten onaj koji je ovo saopstenje smislio ili onaj koji je dopustio da se objavi. Ili mozda onaj koji vidi dijete od 12-ak godina kako vozi auto i PUSTA ga na autoput da ubije sebe i ostale na putu. Otkaz svima!
da je ubica ili silovatelj sa zrtvom prolazio kroz rampe oni bi ga pustili, nisu nadlezni da slucajno odmah obustave saobracaj na autoputu, obavijeste policoju, hitnu, vatrogasce, jer mali je sinoc mogao haos na autoputu napraviti
A nemoze se nazvati policija jeli? Gnjide! ( Sta je se moglo desiti)!
https://www.youtube.com/watch?v=jJmenIjjPrA
Čuj AUTOCESTE nisu nadležne????pa majmune ima telefon i obavjestiš odmah muriju ii gotova stvar.
Kod nas niko nije nadlezan nizasta. A da je imao pun rezervoar presao bi 100% nasu drzavnu granicu jer oni nisu nadlezni isto, tek pri pokusaju ulaska u drugu drzavu bi bio zaustavljen. :D Smijurija
Ma ja.... Nadležni ste za ZAHLEN.... mogao je hladno biti i Nerko (diler) za volanom vi bi uredno naplatili prolazak. Svaka čast na ažurnosti i doktrini...
KAKVI NITKOVI, pa ovo nema ni u ALanu Fordu. Jedini sličan skučaj je bio u megauspješnom dilmu GLUP GLUPLJI ( Bosanac), kada je glavni junak prodao papigu ljubimca sa otkinutom za zalijepljenom glavom slijepom dječaku ! ŠTO NISTE NAPLATILI DJETETU DJEČIJU KARTU ZA PUTARINU, bando jedna korumpirana !
al, smarate više s tim bubuljičastim. svi su živi i zdravi (hvala bogu) što je najbitnije. ajd sad popustite s tom glupom temom, ili će te smarati još mjesec dana, kako je upalio auto, prešo sa zadnjeg sica na mjesto vozača i bla,bla bllaaaaaa....
12.05.2015. u 09:41 A1: Obustavljen saobraćaj na pravcu Tarčin-Vlakovo, kamion uništio opremu u tunelima Naime, saobraćajna nesreća uzrokovala je uništavanje opreme u tunelima 25 novembar i Vis, a zbog neprocijenjenog ulaska vangabaritnog kamiona koji je potrgao važnu opremu. Saobraćaj je obustavljen do okočanja uviđaja, a saobraćaj iz pravca Vlakova do Tarčina, Lepenica - Vlakovo se odvija normalno. http://www.klix.ba/vijesti/bih/a1-obustavljen-saobracaj-na-pravcu-tarcin-vlakovo-kamion-unistio-opremu-u-tunelima/150512023
EVO TO SU VAM UHLJEBI INTERESNE GRUPE SDP!!!! I ONDA STE PITAMO OTKUD PSI NA AUTOCESTAMA, OTKUD DJECA ZA VOLANOM NA AUTOCESTAMA? SDP UHLJEBI NE RADE SVOJ POSAO, ETO OTKUD. DA JE COVJEK BIO SAVJESTAN NA RAMPI, TO DIJETE NE BI MOGLO UCI NA AUTOCESTU I TU BI BILO ZAUSTAVLJENO. RAMPA SE NIKAD NE BI MOGLA DICI. MEDJUTIM NA RAMPAMA SE ISKLJUCIVO GLEDA KAKO UKRASTI STO VISE, A NE KOME SE NAPLACUJE.
AKO PRODAVACI MORAJU GLEDATI KOME PRODAJU ALKOHOL, MOGU I KARICEVCI GLEDATI KOME PRODAJU ULAZ NA AUTOCESTE!
Ja neki dan vidjeo NLO, plave boje, zelen, povremeno crven , zut je bio... Nemojte me vise , nisam nadlezan da to nekome javim....
U ovoj zemlji niko ni za šta nije nadležan.
TREBA NAPRAVITI CISTKU U AUTOCESTAMA FBIH I ZAPOSLITI LJUDE KOJI CE RADITI TAJ POSAO SAVJESNO. MAGARAC KOJI JE PUSTIO DIJETE ZA VOLANOM NA AUTOCESTU, TAKVOM JE MJESTO NA BIROU RADA.
FINO RASPISATI KONKURSE ZA SVA RADNA MJESTA I SVE RADITI TRANSPARENTNO, JER JE OCIGLEDNO DA SU KARICI I NIKSICI POZAPOSLJAVALI LJUDE U JP AUTOCESTAMA FBIH PO LINIJI SDP INTERESNE GRUPE.
JA SAM UVJEREN DA NA BIRO RADA LJUDI BI UBIJALI ZA POSAO U JP AUTOCESTAMA FBIH, A OVAMO KLOSARI NA NAPLATNIM DIZU RAMPU DJETETU U VOZILU? MOGAO JE UZROKOVATI NESRECU SA VISE DESETINA POGINULIH. MAJKA JESTE KRIVA, MEDJUTIM AUTOCESTE SE PLACAJU, JP AUTOCESTE FBIH SU DUZNE DATI NAJSIGURNIJE MOGUCE USLOVE NA TIM AUTOCESTAMA, A NE DA ONE BUDU POLIGONI SMRTI.
Pitam se da li oni imaju svoju djecu i da li su za njih nadležni?
Ova izjava je totalna sramota. Uzas od PR. Bolje da se nisu oglasili
Znači, kada majka ostavi dijete u automobilu i sa ključevima u bravi i kada to dijete odluči da se provoza, tada je kriv onaj neki lik u naplatnoj kućici na autoputu. Bitno za upamtiti.
Jeste ako to dijete udje regularno na autocestu pored SDP uhljeb magarca, a ovaj ga ne pita, "sine de ti reci ciki koliko ti imas godina" ili kao sto im je uslo vozilo (ne znam ni sam kako je to moglo) na autocestu pa zbog svojih gabarita unistilo zidove i opremu u dva tunela, jer su Karicevi i Niksicevi magarci ganjali po hodnicima JP Autocesta FBIH, SDP "omladinke" u minicima, a ne radili svoj posao.
Eto, mali prevali oko 150 kilometara i niko ga nije vidio, osim onog rampadžije. Kao što reče, nije kriv po Zakonu. Ne smije ga zaustaviti, nema ta ovlaštenja. A ko je onda dojavio MUPu da je prošao autoput i platio cestarinu? I opet, treba mamu malo išibati. Džaba se priča o rampadžiji.
Koja smijurija , mogao je marsovac u autu sjediti , njima mi bilo svejedno :-)
Bitno je da su uzeli lovu i da ce za nju ponovo na Klixu reklamirati SDP u izbornoj kampanji.