Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva sramota , ovo izgleda iz Centrale SDA mu javili da vrsi opstrukciju, prepali se kako drugi rade u odnosu na njih koji nisu radili nista korisno 20 godina!
хвала СДА и Алији сто су нам помогли у оснивању Српске Републике и на даљем раздору БИХ. Живјела СДА .
Izgleda da je tako,opet pocinju sa svojom prgavom igrom. SDA stranka je najvece zlo koje je zadesilo ovaj narod i ovu drzavu,jer sve sto je normalno i ide prema nekom uspjehu u stanju su da zaustave u opstruiraju !!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SDA masinerija nastavlja sa blokiranjem razvoja ove zemlje, 20 godina su unistavali i pljackali sve redom i sad pokusavaju da opstruiraju rad Autocesta koje su sa novim rukovodstvom uradile triputa vise posla i za puno krace vrijeme nego SDA za sve ove godine kako su na vlasti
Tako je, iako sam siguran da bi drugacije onaj Memic radio da mu se stavi u dzep koja markica!
Evo neka narod vidi kakvu nam lopovi obnašaju bitne funkcije pa neka se sjete na iducim izborima istih ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa da li je ovo moguće, zar se sve u ovoj državi mora voditi interesima i željama SDA mašinerije? Može li ista proći bez njihovih i opstrukcija njihovih ljudi
Garant mu je neki rodjak u talu s njim napravio bespravni objekat na trasi i sad se natezu oko naknade "a dze sam ja tu"
Cuj "Naredjuje se...". Ooo Nijaze, daj meni jedan dan da budem direktor...
ovog majmuna treba podhitno uhapsiti i onemoguciti mu za sva vremena da ima bilo kakvu funkciju. Cuj zabranio izgradnju ko da mu je to babovina. Nazad u svoje selo pa zabranjuj sta hoces seljacino.
ta će Memić neg naređivat.
Vidi mu glave ko da su ga na tomboli izvukli :D
Sadakistan sa glavnim gradom Džalalabad ... Sve po starom :) ) ) )
Primitivnijeg covjeka na mjestu prvog covjeka Opstine stvarno nema. Jos stavio jumbo na kvadrat plakat, sa pohvalom kao najboljeg nacelnika. E ovo je zaustavljanje vitalnog nacionalnog interesa, ali na terenu. :( Uhh, maaajko moja.
ko to tamo kurcu svira napolju je bal vampiraaaaa Ps . to napolju je Bosanskohercegovačka politička svita od predsjednika mjesne zajednice do predsjednika troglavog drzave
Ne daju zeleni ništa napraviti osim džamije.
Sta mu znače oni Jambo plakati na ulazu i izlazu iz ilidze sa njegovim likom? Ima li čovjek ogledalo? Ne poznajem gospodina ali brate faca govori : bahat, drzak, ofucan, korumpiran, primitivan, neznalica, sumnjiv...
Lokalni kabadahija odllucio da blokira grad, jer nije onako kako on kaze. :)
Klasičan primjer primitivnog načelnika! Koji umjesto da pusti vodu u fontanu naredi svojim piunima da trehnu prikolicu zemlje da može cvijeće lijepo da raste da to liči na nešto! A on malverzaciji oko kupovine guma za autobuse Grasa da ne pričamo.
111tayson = Memic, Papak jedan sta je to tvoja SDA napravila za 20 godina, gnjido jedna i bijedo ocigledno je tebe dobro uhljebila i dala ti sve pa sad nama obicnim smrtnicima dosao si tu da palamudis i pametujes. Ja sam 100% invalid i dao sam pola tijela za ovu drzavu, borio sam se za ideale SDA i drzave BiH i na kraju sam od SDP-A dobio dosta vise za par zadnjih godina nego od SDA za 20 godina. SDA je sebi napravila elitu i obezbjedila u svim segmentima a obican narod i borce gurnula u ponor. Da nije bilo Zukana Heleza i zakona novog o penzija koji je SDA opstruirala ja bi i dalje gledao kako cu kraj sa krajem sastaviti da prezivim mjesec dana sve zahvaljujuci tvojoj SDA i kriminalcima kao sto si ti. Sram i stid da vas bude i tog istog Memica koji ima kuce i vikendice po sarajevu i okolici, vocnaje i kesa da kupi cijelu Ilidzu, ODAKLE? Dao mu babo jel? ma mrs vise u PM i Memic i slicni njemu koji opstrujisu sve zivo u ovoj lijepoj BiH bagro jedna nekulturna i nepismena.
Nisi se ti decko borio ni za kakvu SDA, niti ideale Borio si se da te cetnik ne zakolje i siluje ti zenske clanove porodice
Memić je bahati SDA moćnik.Niko mu ništa ne možeJadna seljačina se dokopala vlasti pa misli ko je ko on.Tu stoku treba pod hitno otjerati u zatvor.