Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pod stečaj! Jedino rješenje.
http://www.sabac.tv/vesti/29538/saradnja-izmedju-sapca-i-grada-visoko
Zenica uskoro grad duhova :(
@Scotland Nije tačno. Sad kad prođe kroz ruke gradskog vijeća, Zenica će biti grad nebodera. Jedan Almy da radi (SDA) kod IK banke, jedan će da radi doktor nauka kung Isak Ramo na staroj pijaci, jedan neboder kod Rudarskog hotela, Pirse napravo kod kineskog... Sve zgrade za gastarbajtere da imaju kad se vrate kući na urlaub
Autobuska stanica ima jednu funkciju, da autobus stane na njoj, putnici udju u njega, autobus nastavi dalje. U Zenici, u 2020oj godini, covjek mora da potrosi pola sata racunajuci gdje ce i kad autobus da dodje, hoce li te pritom auto udariti dok trazis autobus, i onda politicki bossovi kazu da je u Zenici napravljen privredni boom i nejasno im sto ljudi odlaze iz Zenice (ako nadju autobus)
@Mehoux Codroult Ovaj privredni boom se vjerovatno odnosi na cinjenicu da je bomba pala na sve cega su se brizni bossovi prihvatili.
Ne bi da je cvaja... lol
Pa dragi direktore, ni prva ni zadnja firma koja je propala.Sve agencije i busevi placaju ulaze na perone, imate te lokale koji su vjerovatno pod vasim zakupom, pandure se valjaju po podu,nece unutra niko normalan, autobusi i karte kompletnog gradskog i prigradskog saobracaja, garaze.. Sta je problem, gdje su pare, zna li iko?
pandure=pijandure