Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo nek urade kvalitetno
Hahahahaha, hoće. Taman su odlučili prvi put nakon rata da kvalitetno odrade posao. I brzo, hahahaha
21 kilometar = 20 miliona KM. Nije više ni milion kao što je nekad bio
jarane cifra je u eurima da su bogdo marke 21km=20 miliona eura
Nadam se da ce raditi u 3 smjene, kako bi sto prije zavrsili. Kad skola pocne, bice cirkus
rok za zavrsetak radova im je dvije godine pa ti vidi hahah
Kada se radi ne valja,kad ne radi sto se ne radi,kada pocnu radovi nervoza kod naroda a sto bas sada rade mogli su na proljece,garant ce zavrnut milone od rekonstrukcije,mogli su to o nasi raditi 'ta ce Kinezi.. Sta god i kako god naci ce se pljuvatori i nezadovoljnici.. U svakom slucaju jedan on vrijednih projekata za Sarajevo u zadnje vrijeme
lekcija 1: kako velikom brzinom prosirit koronu
Jest u pet ujutru bez guzve, pogledajte sad.
ima i voz
POnadali se ljudi da ce kinezi uraditi kao peljeski most, fino sam rekao da su ovo kinezi al u horoskupu "bosancerosi", eno bosman dosao na lice mjesta. Kineza necete vidjeti ni na slici :)
Klix novinaruuuuu, nije kazao, izjavio je...dajte malo profesionalizma, necete cijelu karijeru biti mahalski novinari valjda.
Jel te nove pruge ceskaju po mudima kad te zasvrbi s obzirom da kostaju 2mil po kilometru?. pitam za jarana
Nešto se ne vidi povećan broj Kineza koji će raditi obnovu pruge, ili su posao dobile samo Kineske kompanije da se "opere" novac, a onda će oni dati da posao rade kao i do sad za mnogo manje pare domaće firme
dabi tramvaje i autobuse zamjenit djecijim biciklima sa pomocnim tockicima
Završetak radova 2024-5
Nema jos sacekajte najvecu spicu u 16:00 pa recite da nema guzve
pa tad je uvijek guzva, jesi pogan