{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Autobus NSRB stigao u Tešanj, predstavljeni kandidati

12.9.2012. u 09:56
0
7
Autobus NSRB stigao u Tešanj, predstavljeni kandidati
0
Autobus NSRB stigao u Tešanj, predstavljeni kandidati
Plavi autobus Narodne stranke radom za boljitak stigao je do Jelaha i Tešnja. Kandidati NSRB za Općinsko vijeće Tešanj prvo su se ukrcali u Jelahu, a zatim krenuli na turneju općinom Tešanj.Stanovnike je pozdravio i predsjednik stranke Mladen Ivanković Lijanović.
"Građani općine Tešanj, prepoznali su u Narodnoj stranci Radom za boljitak ozbiljnog faktora koji će se svim silama, znanjem i umijećem, uhvatiti ukoštac sa sa gorućim problemima naše općine i grada. Boljitku u Tešnju svakim danom prilazi sve više članova i simpatizera. Građani Tešnja su prepoznali entuzijazam i zalaganje naših ljudi u Boljitku koji žele da pomognu svoj tešanjski narod i doprinesu dolasku boljeg sutra. Ono što mi vidimo kao neriješen problem i čemu ćemo se posvetiti u narednom mandatnom periodu, ako nam građani ukažu povjerenje, a siguran sam da hoće, jeste postavljanje nove kanalizacione mreže u gradu Tešnju, osmišljavanje i rješavanje pitanje glavne raskrsnice u Jelahu, koja su do sada bila bolna pitanja našeg grada. Mi ćemo se zalagati da se ta pitanja riješe i pozivamo naše sugrađane da nam pruže šansu, da bi se uvjerili koliko znamo, možemo i umijemo i koliko smo riješeni da oplemenimo život na našoj rodnoj grudi. Stoga ih pozivam da nam pruže podršku kako bi ostvarili svoje ciljeve, te da izađu na izbore 7. oktobra i glasaju za Boljitkove kandidate za OV Tešanj. Slušajte svoje srce, spasite naš grad, naš Tešanj", poručio je Edin Đogić, kandidat sa Boljitkove liste za Općinsko viječe Tešanj.

Boljitkov autobus Plave revolucije nastavlja svoj put, šesti dan predizborne turneje, prema Usori, Doboj-Jugu, Gračanici i Srebreniku u namjeri da, kako su istakli, u neposrednoj komunikaciji s građanima, donese nadu i pozitivno raspoloženje te da promovišu Boljitkove kandidate u 87 općina.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: