Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Učenik nije u autističnom spektru, već tetka, koja mu je staratelj, na sve moguće načine pokušava uništiti dijete i priskrbiti za sebe neke privilegije. Tako da se na ovaj način dijete uništava, ali, to je BiH...
Kod nas neki problem bude rijesen tek kad mediji objave. Ne daj bože da neko nešto samoincijativno i bez medijskog pritiska riješi.
@Skaut nije istina. Klix je objavio članak bez da je išta pitao nadležne. Iz škole su tražili opravdanje jer je takav protokol za sve. S druge strane nisam protiv medijskih pritisaka ali da se čuju obe strane.
@Skaut eto jedan plus za Zinetu