Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro je pa nece kakva vjerska bogomolja "iznic"...
docicemo mi Srbi
@trgam Dodjite slobodno. Ne znam vise sto vam je toliki problem doci.
Zasto su od Austrijske kuce ostale samo zidine? Zato sto su je pravoslavni teroristi granatama i detonacijama unistili, kao sto su unistili mnoge druge historijske zidine koje se nisu poklapale sa njihovim vjerovanjima. Oni su bili ljudska neman puno prije ISIL-a!
Bakir je mrtav a ovaj sto naprdjuje u predsjednistvu je dvojnik kojeg je postavila ruska tajna sluzba. Zena mu je spijunka iz ceske ljudmila se zove
Dom Dnevnog centra bi bio jako znacajan za svu mladju raju.Treba nam takav centar pogotovo na ovako dobroj lokaciji.Nadam se da ce sto prije poceti radovi,jer zasluzuje da se obnovi i vrati u punom sjaju !
Nazalost kobni period 92-95 je mnoge lijepe objekte unistio..drago mi je ds se zele isti i obnavljati i vratiti bar dio sjaja koji su nosili sa sobom.
Vratit ce se stari sjaj,za one sto je vole.Bravo za projekat !
Nazalost dosta toga su porusili i unistili al ocigledno da koliko god oni porusili mi cemo samo jos ljepse i bolje izgraditi!
Otvoriti bingo ili nesto slicno...
Narvno da treba vratiti stari izgled,i odmah ce se park uljepšati. Ovako me vazda podsjeca na rat kad prodjem...misli odu... Podrzavam ovebradionice besplatne,i sve pozitvno sto je za malu rajuuu
Nakon procitanog teksta se mogu dvije stvari ustanoviti.zlocesti srbi granatama oštetili, a dobri gradani sarajeva ga izložili.pitanje! Od kud ste vi sigurni da to nisu podrumaši razvalili i prodali za sto marki. Ali najbitnije je kontekst zli srbi, dobri muslimani !!!
Ovo je lekcija za sve, izgradimo nesto sto je poruseno, vratimo mu stari sjaj i simboliku, a koristimo za buducnost, obrazovanjem nase djece. RICPECT.
Ovo je lekcija za sve, izgradimo nesto sto je poruseno, vratimo mu stari sjaj i simboliku, a koristimo za buducnost, obrazovanjem nase djece. RICPECT.
Dive vijesti, jedva cekam da vidim kako ce ovo izgledati, jer se sjecam austrijske kuce kako je nekada izgledala, bas me uhvati neka nostalgija. Centar svaka cast na ovom projektu.👍
Nadam se da ce biti centar za djecu,jer tako nesto nedostaje gradu, projekt je odlican, zaista se nadam da ce se brzo realizovati.
ovo ce biti lijep simpol vracanja starog sjaja Sarajeva, kao centra kulture i desavanja.
Srbi vole Bošnje