Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jovo svi smo uz tebe
Samo me zanima kakve veze ima Srbija s ratom u gosni? Zasto bosanca isporuciti srbiji? Moze li Saudiska Arabija traziti isporuku srba za ubistvo muslimana u Bosni?
@ Smrdija Ti si se toliko iznervirao zbog hapsenja naseg generala Srbijanca da pozivas na bojkot svega sto je srbijansko??? Imas li cesto glavobolje, vrtoglavice??? Jesu li te izbjegavali u skoli, maltretirali???
ONO PO ČEMU BI SLUČAJ DIVJAK MOGAO EVENTUALNO BITI DRUGAČII OD GANIĆA, JURIŠIĆ I PURDA JE NJEGOVO DRŽAVLJANSTVO, JER AKO JE I DRŽAVLJANIN SRBIJE, POSTAVLJA SE PITANJE NADMEŽNOSTI PRAVOSUDJA BIH.
SLoboda za BABU jedinog pravog muslimana sloboda za fikreta abdica BABU koji nevin cami u us.taskoj taminici Dosta vise la.zi i podvala neka dobro vise pobedi z.lo i la.z!
Rodila se nova politicka ideologija: Idiotizam! Na zalost napreduje dobro ova ideologija!
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,14893815,00.html?maca=bos-TB_bs_nezavisne-4624-html-cb
srbi smrdljivi odjebite sa portala a uskori i iz BiH hajmo svi na traktore stoko genocidna pa u smrdiju tamo najviše smrdihahahahahahaha sto me nasmija
nemojte pljuvat austriju jer mi smo to isto napravili purdi
srbi smrdljivi odjebite sa portala a uskori i iz BiH hajmo svi na traktore stoko genocidna pa u smrdiju tamo najviše smrdi
\'dosta vise\'-Jovo svi smo uz tebe Odgovor/komentar-Hajde bre Bosnjaci ne lazite ! Ako ste svi uz Jovu sto ne idete u Becki zatvor da uz njega budete,da mu pite kuvate i da ga hranite, a ne da se drzite one narodne; \'\'ne lipsi magarce do zelene trave\'\'! JOVO MAGARCE-BOSNJE SU UZ TEBE !
meni je ovdje nesta nastimano skroz pazi kako zvuk kasni, kakva je ovo muzika u pozadini...
VIDEO: Nakon što je govorio \"protiv\" SDP-a, Jovan Divjak uhapšen u Beču!? Izvor vijesti: http://www.24sata.info/vijesti/dogadjaji/57836-VIDEO-Nakon-sto-govorio-protiv-SDP--Jovan-Divjak-uhapsen-Becu.html#ixzz1Fum2nHSr http://www.24sata.info/vijesti/dogadjaji/57836-VIDEO-Nakon-sto-govorio-protiv-SDP--Jovan-Divjak-uhapsen-Becu.html
http://www.24sata.info/vijesti/dogadjaji/30824-Kukanjac-razotkrio-srbijansku-propagandu-Dobrovoljackoj-ulici-stradalo-samo-sest-osoba.html evo istine prave...