Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BALIJA GDJE DODJE TU JE PROBLEM
Sredila islamskog teroristu,spasila se zena.
Muškarci upravljaju ženama, jer je Allah odlikovao (i uzdigao) jedne iznad drugih i jer oni (muškarci) troše svoje imetke (za izdržavanje žena). Dobre žene su pokorne (Bogu), čuvaju tajne (u odsutnosti muža što treba čuvati: čast i imetak) zato što Allah čuva (njih). A one (žene) za koje se bojite da će biti nepokorne, savjetujte ih, ostavite ih u posteljama (ne prilazite im) i istucite ih; a ako vam se pokore, ne iznalazite protiv njih nikakva načina (da im učinite nasilje).
Dame, ovakav Bog ne zaslužuje da ga poštujete. Najbitnije ste same sebi.
@EvelinSalt Nemoj me grditi što navodim činjenice, zbog ovog ajeta iznad, stotine miliona žena su pretrpile štetu kroz 1400 godina, ukljućujući i danas na onim prostorima gdje dominira Islamski zakon kao i kršćanski. Ja ne mogu šutit u vezi toga. Znam da voliš to u šta vjeruješ ali jednostavno ovo nije moralno i ispravno. I ako tebi jeste ok, ali meni nije. Slobodno zagovaraj ovaj princip ali ja ne mogu. Pravda je pravda.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nije mogla podnijet Bošnjinu kurc..u..
Dame, čim počne provodit silu i pasjaluk odma nož pod bubrege, samoodbrana je samoodbrana. Dosta je više retardiranih vjerskih pravila da muž ima pravo tući ženu.
@MajoriziraniSkutor Policija nije efikasna u zaštiti žene, dođu kasno. Dakle dame, ako ste napadnute branite se svim raspoloživim sredstvima. Svaki retard koji se iživljava/dokazuje/liječi komplekse tako što to izbaciva na vas, zaslužuje ono najgore.
Gospodo, ovako doticne ko sto ova komentarise samo qrcem po celu udarajte.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pokojni Bulevar.
Austrijanka, sigurno je zveknula pravoslavnog ili svog konjušara katolika
@HandscharStrike sredila islamskog teroristi
Jako lijepa reklama o nama u dijaspori.. Nije vijest da je napisala knjigu, objavila neki clanak o bilj, zdravlju ili modnoj reviji. Samo nastavila gdje je stala ovdje