Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocidni narod nije poželjan nigdje na svijetu jer gdje god da oni odu tu ima i silovanja i pljački i otimanja pa najpoznatiji srbi na svijetu su pink panteri a svi znamo šta oni rade..Nacija bez morala i bukvalno otpad ljudskog društva, biti srbin nije nacija to je dijagnoza..
Nista cudno, svakako smo bili dio austrijskog carstva (good times), dok Srbija nije, oni su blizi Turcima. :)
Jel istina da Srbi traze da se priznaju kao manjina u Den Haag?
Spasi nas Kurc Sebastiane :D
Pa sve što je iole smisleno, logično i postavljeno na pravo mjesto izvedeno je pod dirigentskom palicom tadašnje Austrije (od korita Miljacke do glavnih saobračajnica). Sve poslije je čisti seljakluk...
Pa nije nikakvo cudo, vidjeli ljudi s kim zive, jer drugi najveci srpski grad je Beć ... :/
genocidna djikanijada.nigdje nije poželjna!
@hombresa0712, tako je bosnjo!:-)
A ko normalan zeli da ima nesto sa genocidasima!
pa vi ste domaci, sve sto valja u BiH vi ste napravili........ponovo nas okupirajte :)
sto juznije to tuznije
Klixovci, nije valjda da ste isrpili teme, ili je nesto drugo u pitanju? :-) Treba malo Bosnjacima podici hormon srece,pa bilo to i statistickim podacima,korisno je.:-)
tješimo se....
Pa vise srba u becu nego domacih austrijanaca
Krenimo stazama Švicarske. Švicarci na ćetri referenduma u zadnjih 25 godina glasaju protiv članstva u EU. Žive ko bubreg u loju, imaju stravično jaku valutu i hebe im se za EU, znaju šta rade.
@Hexendoktor zato i odbijaju, jer super žive bez EU, plus jer im odgovara trenutna geopolitička pozicija. Ne možeš poredit današnju BiH sa današnjom Švicarskom.
doduse imamo iste kvalitete kao i Svajcarska! :) imamo jake banke u kojima cijeli svijet drzi svoje valute, imamo kvalitetno uredjen zivotni standard, bas kao i Svajcarska itd...itd... na osnovu toga, naravno da mozemo bas kao i Svajcarska, da kazemo jasno i glasno NE EVROPO! :P
to je ziva istina...austrijanci misle da je bih vec u eu i da je maoca presjedavajuca u briselu...:)