Komentari (297)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU daje krila Milanovicu da odlikuje optuzene za zlocine ,Bosnjake gura izbornim na 18 posto terirorije.Sta nam ovo rade, rekla bi Hanka.
ovo je zahtjev hrvatskog naroda a ne hdz-a.
logično samo glupi bošnjo misli da su mu prijatelji oni koji su ih isporučili 1992 na klanje Njemacka Britanija Amerika itd
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Isti Komšić i ista SDA koji sada pozivaju Schmidta da se ne miješa, jer narodi BiH moraju da se sami dogovore, prije par dana su pozivali Schmidta da se umiješa i poništava odluke NSRS i natjera HDZ da izglasa budžet. Haha, jadi od države i političara! I onda treba neko ozbiljno da nas shvati.
Evropa najzad pokazala pravo lice - ne može biti muslimanske države u Evropi,dakle, podijeli,razbij
Kako god u Federaciji na vlasti neće biti HDZ i SDA. Cilj Šmita nisu samo želje HDZ-UZP, već i SDA koja se krije iza ostalih Građanskih stranaka. Kada bi stari saveznici SDA - HDZ UZP dobili više glasova od građana, za pet minuta bi formirali vlast. Zato Šmit neka uvede i VANREDNE IZBORE. Bez V.Izbora nema demokratije. Po svoj prilici će odlučiti ulica, jer vidi se da ove dvije stranke neće napustit vlast bez velikog belaja, po njih naravno!
Ako Her. Schmidt uradi to sto sa tim odlukama pisete . Onda ga lijepo iz Sarajeva posaljete sa autobusom Flix linija za Deuchland u jednom smjeru 0d toliko muke i nevolje samo nam jos to treba.
Bosna Od Baščaršije do Čengić vile, jer su pune džamije
Koliko ima Crkava od Baš Ćaršije pa do Čengić vile? Ni jedna nije oštečena u ratu, sem ako ih nisu gađali sa brda, oni šumski!
Nikad se nista nece promijeniti ako se ove zle promjene dese. Zvuci nevjerovatno da se uopste razmislja o tome. Uzas!!
Okrece li to Herr Schmidt na Fuhrer Schmidt stranu?
Nećemo podjele, hoćemo europsku građansku državu!!!!
Nadrobiste vi svašta, a na kraju more bit da bidne.
Da nije bilo politike inata i da komsiji crkne krava ne bi doslo do ovoga. Sav sistem je nakaradan, ali ako je nesto dogovoreno, mora se ispostovat. Šteta što to mora uradit stranac.
Vi morate da znati da je takav zakon,Tako su potipasil u dejtonu,potpisao je i Alija Izedbegovic,tako da Se ne morate smarati i pisati ,treba ovo ,treba ono!
Schmidt, do sada ti je svaka bila zlatna...Nadam se da ni ovaj put neces manje mudro.
Promjena drzavljanstva 5 min u Opcini...i opet cu glasati za Zeljku. Nakon izbora, opet vratim drzavljanstvo.
...jos cu i posao dobiti na budzetu (kada treba H, nema ih ni za lijeka)
Hoćete vi da imate vazala koji nameće kojekakve zakone, et sad ga slušajte
Zapamtite,dok je nas Bosanaca nema rasturanje bih Mi ceko pomrijeti svi ali Bosna ce zivoti
Ovaj samo koristi priliku da ne ode bas praznih dzepova iz BiH, a kapetan dragan ima pare.