Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar ovi iz fucza jos uvijek smiju imati bilo kakav dodir sa humanitarnom pomoci??Nesto je sumnjivo kad oni utovaraju i odvoze tu robu.Tako su odvezli i respiratore pa nikako jos ni da ih otvore.A fahro je posebna prica
Daj sadake,samo daj
Fahrudin Radončić nije gladan! Njemu ne treba “ugrađivanje” u pomoć koja treba našoj državi, negativnu sliku njega prave dušmani spinovanjem. Čim je neko sposoban nešto napraviti pozitivno u ovoj državi, odmah je podložan spinu.
E neka je vala i Fahrudin Radoncic uhvatio da se slika pred paketom humanitarne pomoci. Na kanalu HEMA moglo se jasno cuti da mu je ambasodorica Ulrike Hartmann na bosanskom jeziku predala ove pakete, pa je mozda i to bio razlog sto se se Radoncic pojavio na ovom prijemu sadake.
Podrdka ministru Radoncicu
Pohvala za ministra Radoncica. 🇧🇦👍
@fbUser1586346611 Pohvala ministru, .ebeš donatora?
Za sve je zaslužan ministar Radončić, svaka čast na neumornom radu
Bravo ministre Radončiću
Sbb 🍀💙
Hvala , što iz dana u dan pokazujete ,da se jedini borite za građane i državu :) BRAVO RADONČIĆU
Svaki komentar je suvišan, veliko hvala ministru Radončiću !!!
SVAKA ČAST ČOVJEKU, KOJI NE GLEDA LIČNI INTERES, VEĆ SVE RADI ZA DOBRO GRAĐANA !!! BRAVO RADONČIĆU :)
Velika zasluga ide ministru Radončiću . BRAVO
Sve pohvale za ministra Radončića :)
Sve pohvale za ministra, bravo.
Svaka čast ministru Radončiću
Neko svojim radom ošteti budžet za milionske iznose a neko opet svojim zalaganjem obezbjedi materijalnu i novčanu pomoć u milionskim iznosima. Većina novčanih i materijalnih donacija u BiH je rezultat rada ministra Radončića. Puna podrška za ministra Radončića...