Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam ove naslove: bila sluzbena posjeta, i uzgred Austrija rekla da ce poduprijeti hvatanje kriminalaca. Medjutim, tipicno medijski: niko ama bas niko ne bi procitao ovu vijest, da u naslov nisu ubacili Hypo! Jadno je to novinarstvo!
treba izdati medjunarodnu theralicu da se ovaj opasni kriminalac uhiti cim kroci preko granice beiha. takodjer tjeralicu treba izdati za kripto-islamistom lagumdzijom zlatkom.
ŠĆEPO BORAC PROTIV KRIMINALA. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA....
hipo banka je najkorumpiranija banka na balkanu koja propada,mijenjaj te banku narode ako nezelite da zavrsite ko stare stedise
danju Nagib,uvece Ragib...
dajte nam austrijske glockove a I stayer nije za baciti
odze ja glavni avetinje jedne
kad Radoncic prica o brobi protiv kriminala to je SMIJESNO