Video poslao Haškom tribunalu
0
Austrija: Azil razotkrivaču zločina "Škorpiona"
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JOVANE, SVAKA TI CAST!! TI ZIVIS OPASAN ZIVOT. NEK TE BOZIJA RUKA CUVA. TI SI SRPSKI HEROJ, A NE ONA BAGRA RATKO; RADOVAN I OSTALI!!!!
gledaj herojstva 17 17 16 20 - pucat u ledja prava slika i prilika smrdaljskog prdoslavno blagoslovljenog junastva :) nema sta. kazu da su ovakvi najvece pyzde kada je pravi fajt u pitanju
Sta mislite kako smrdi avion sto leti na relaciji od Cikaga do Beograda. Poslije leta moras ici odmah kroz autopraonicu ali bez auta.
@ os Slozila bi se sa tobom. Gledala sam nedavno dokumentarnu emisiju o tom snimku te je dokazano da to nije orginalni snimak jer se dosta matrijala brisano sto naravno srbi poricu. Nesto se vise i ne prica o tome. Ovo su samo \"sazeta djela\" Ratka i njegovih \"junaka\" !
stvarno nemam rijeci dabogda im dragi bog dao da se raspadaju sto su ti srbi uradili nevim djecacima svaki bosanac treba osuditi ovaj i sve slocine stvarno su srbi puno zla nanijeli neponovilo se nikom
@crazyrider U pravu si, vrlo lako je vjerovatno da je ovo snimka \'lagane\' smrti, dok se stravicniji prizori masovnih pogubljenja skrivaju po beogradskim i inim arhivima.
SRBI SMRDE.
Jeli ovo onaj tip sto je bio dobrovoljac iz nekog sela u Srbiji iz kojeg je vecina tih iz Skorpiona, pa poslije u nekom dokumentarcu pricao kao ne moze spavati od prizora zlocina koje su njegovi pocinili, pa kao trazi azil, da mu sinovi ne bi bili u zemlji koja svako malo poteze oruzje, a on ne zeli da njegovi sinovi budu kao on?
IZDAJICE NIKO NE VOLI , SADA ZIVI CITAV SVOJ ZIVOT U STRAHU BIJEDO
@čedo ne on je dobar i savjestan čovjek a ti si četo kad tako misliš.
Mislim da nije,snimatelj je koliko mi je poznato na zasluženoj robiji,tip je se pri snimanju ponašao kao da snima najobičniju stvar a ne st.relja.nje ljudi,skot težih razmjera.Poslušajte na snimku samo komentare snimatelja pa će vam biti jasno o kakvom se zlo.tvo.ru radi.
ja kad vam kazem : SAMO KLAT NE SRBE I NE HRVATE VEĆ USTAŠE I ČETALJE.......KLAT IH TUPIM NOŽEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@Oc Nisam sigurna da li njegov potez ima veze sa pranjem svijesti ili neceg mnogo veceg. Morali su da nadju ovako nesto dokumentovano. Mozda je Jovan samo jedan lik kojem je napravljena ponuda koju ne moze da odbije. Bas njega briga sigurno je dobio milione za ovakav potez.
eto skim smo mi zivili u jednoj drzavi. za sekundu obukli ctnicka odjela........ JUGOSLAVIJO MRZIM TE!
Ako je on licno snimao onaj zlocin, znaci da je bio blizak s njima, tj. nema to veze sa humanizmom vec sa pranjem savijesti.
Pošteni srbi traže azil vani. Ja nacije..
Pa za vas je i on svakako samo \"Cedo\"