Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doduse, nas Pipo Sipo aboridzin ne pije, al isto ko da pije, to mu je, jadniku, od rodjenja, malo retardiran. Valjda od nemijesanja krvi. Opcio samo sa vlastitim plemenom u piramidi.
Za koga onda nisu zainteresovani, s obzirom da su domaci samo aboridzini, kao sto je Pipo nas domaci aboridzin, ma, ko braca...duga kosa, duga brada, i socijala.
Biće kengura u mesarama umjesto janjetine hahahahaha.
brinu se australijanci za svoje komsije hehehehe
jeste seratori mrtvi,ogorceni
tesko nama s tobom azra, ti ni svoju struku ne znas, a kamoli da o politici pricamo..tesko nama sa ovakvim ljudima na vlasti, sustina je da si ti australiju posjetila kao i u ostalom zna se na ciji trosak idu sve tvoje posjete, tesko nama s vama
Pored toliko pozitivnog to reci, i pohvaliti Australiju zato sto je zainteresovana za buducnosti Bosne i Hercegovine ona se nasla i misli kako da profitira preko ledza izbjeglica. Mozda bi joj pomoglo jos jedno etnicko ciscenje pa da se potraznja poveca? Jadni mi i nasa politicari, sve su oni, i popovi, i hodze, i ekonomisti, i pravnici, i glumci, i preduzetnici, i lopovi, a ponajmanje politicari. Zato nam je tako kako nam je, - ZNAM JA NAS, EBO JA NAS...