Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokloniti FK Sarajevu da naprave stadion
@Manijaci_cvila blizu Tibra,eto navijaca
kakvo tržiste nekretnina ? gdje vi vidite nekretninu ovdje ? ja samo vidim porušenu Drogeranu za koju ce trebat još milioni da se poruši.. e to vam odbija kupce. budite svjesni da rušenje ovolike zgrade košta bogatstvo... kad ste vi pametni vi je obnovite i napravite jedan drzavni staracki dom. cao
@harunf123 I od cega ce to platiti? Nije kao da imamo visak para
Ovo se stima nekome. 100%
Zele, zele svi, nego se to stima Tibri, Kuvajcanima ili nekim slicnim arapima i ostalim vnimago, koja nam nista dobro ne donose i nece donjeti.
može li još jedna pumpa
ili barem džamijica
Cernobil za 10 milja
To je zato sto je objekt u sustini neupotrebljiv i za bilo kakvu djelatnost mora se rusiti. U sustini, onaj ko bi ga i kupio za te pare, dao bi malo manje od 600KM za m2 zemljista. Ipak malo previse
A zašto se prodaje ? Šta je sa pravom svrhom ? Zar nije lakše opraviti ili ponovo napraviti da služi svrsi nego prodati, pare potrošiti pa opet ništa nemati ?
Nemoguce da je jeftinije od SDA poljina, taktika je sto jeftinije i bit ce tibra x.
Pa bi oni kad bi im netko to dao đaba kao do sad što su dobijali.
pa GDJE je taj veliki ""biznismen"" AL ŠIDI HAHHAHAHAHAHAHAHAHA
Kada se spusti na 1KM uzeti ce netko iz SDA pa prodati za 20 mio...
@Egle-begle papci To je za Fahru rezervisano
Korupcija je u ovoj zemlji izjela sve! Svaki i malo trezeveniji investitor prije nego što pristupi lokaciji, već zna koga i koliko treba "potkovati": Zavod je ostavio mrlju, prvo oni, opština je nešto srala - načelnik, kantonalno ministarstvo, federalno okoliša, elektrodistribucija...bolje je te pare potrošiti na tajlandske prodavačice ljubavi nego ovdje ostaviti život u administrativnom labirintu.
Pošto je svakako samo od sebe zaraslo, malo dotjerajte i napravite jednu školu/vrtić u prirodnom okruženju kao protutežu naselju Tibra. S obzirom da je tu jako mnogo stanovnika (i mnogo djece), to bi vam bio najbolji potez da malo ublažite fule koje ste napravili s naseljem Tibra.
Tibra ce ovdje napraviti pet zgrada brat bratu
10 miiona za objekte gdje mozes samo horor ili neki apokalipticni film snimati. A i da vrijedi toliko ko ima 10 miliona.
da bi srusili po zakonu, dodje se do troska od preko 10 miliona KM (kubni m se racuna pri rusenju i kosta min 500 KM/m3, a ovdje se radi o cca 16.000 m2 x 2,5m visine, pa racunajte), te je to glavni razlog sto se nikome ne isplati. Dosta mi vise suplje raznih kvazi strucnjaka o tome koliko ovo vrijedi i sta se toboze moze sa zidovima punih azbesta. U biti totalno me ne interesuje, ali kao sto rekoh, dosta mi suplje