Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo ja sam sastavio pismo namjere za Vas. Poštovani MMF Namjeravam, da se i Vama ovde i onima u Washington DC na.ebem matere. Lijep pozdrav Vita jela zelen bor čekam brzi odgovor
GO HOME GO HOME
NjV: Uručivanje humanitarnih poklona siromašnim od strane sarajevske policije pred kamerama (zar nije muslimanski pomagati anonimno?!) je očigledno nabacivanje šminke te siguran znak da se Vatikanovi kvislinzi spremaju na upotrebu policije za političke represalije - po receptu novog Vatikanovog geopolitičkog igrača ("hitlera") diktatora Erdogana | HM: Sarajevo police handing "humanitarian aid" to the poor in a media facelift as Vatican's quislings prepare to use repression as in Turkey (TWITTER) http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Mensur_Omerbašić
Nemamo mi probleme sa ministarstvom finansija,mi imamo probleme sa ljudima koji rade po svom nahodjenju i donose odluke koje nisu u njihovom ovlastenju.
Ministarstvo finansija je funkcionalno, problem su ovi sa strane sto podmecu noge i sputavaju njihov rad.
Zahvalimo se gospodinu Budimiru za ovo!
Koje ovaj kamatar, baš Cionista nije na Šaronovoj sahrani? Šta on ima da dijeli lekcije suverenoj zemlji? Gon'te to smeće iz Bosne!
To sve zavisi od Budimira da li promijeniti odluku ili ne. Pa lik je sve zablokirao....
znaci u visokom postoje piramide