Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi koji su prozvani kao ratni zločonci imaju oraha u džepu...u ratu se rade grozne stvari...i niko tu nije nevin ko naredi da se ljudi ubijaju, bez obzira ko su i kako se zovu!
Atif je sila!
Zdravo, Ja sam privatni zajmodavac i financijski predstavnik koji daje zajmove za životne mogućnosti. Trebate li neposredni zajam za brisanje duga ili vam je potreban kapitalni zajam za poboljšanje poslovanja? jeste li odbijeni od strane drugih banaka i financijskih agencija? Trebate li zajam za ujedinjenje ili obećanje imenovanja? Nemojte tražiti više jer smo ovdje kako bismo sve svoje financijske probleme pretvorili u neku prošlost. Pošaljite nam e-poštu na: [email protected]
Garant ce da puste ovog teroristu i ratnog zlocinca
Generale glavu gore i to visoko, nisi nizasto kriv to i ptice znaju a i ono koji te optuzuju to jos bolje znaju.Tekbir
A tek ako se digne optužnica protiv njega za granatiranje Zadra dok je bio u JNA.
@PoslanikRatko hahahahahaha dokazi = 0
@pro et contra Izvidi su vršeni od strane MUP-a RH i postoje određeni dokazi sad zašto nema optuznice je pitanje za DORH?
Kako trendeciozan naslov. Zlocine treba dokazat, pa onda napisat.
5. KORPUS - SILA NEBESKA!
Atif Dudakovic je posteni borac i general tako da je ovo sve apsurdno jer se borio protiv okupatora i agresora tadasnjeg ilegalnog a danasnjeg nerazvijenijeh i manjeg bh entiteta tzv. rep .srpska
Novi UZrPator na pomolu
Kad se ogoli demagogija i populizam matrica je sljedeća- je li znao i šutio na loše stvari koje su u vihoru rata rađene na njegovoj strani s da ništa nije pismeno zapisano poduzeo. Tako razmišlja tužitelj u Hagu i ovdje.
Ako bude ko u hrvata da je znao ili je morao znati za zlocine kriv je 1000%
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Respect Dudakoviću..
don't touch him