Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...bit će "veselo" kad isplivaju sva sranja alijinih neformalnih centara moći.
Svi trebaju odgovarat za svoja djela, pa i bakir ce. Kad li tad li.
A da malo odeš do Pazara , kažu lijepo se vratiti kući.
Ubleho ljudska!!!
Pise li u tim knjigama i filmovima kako ti je otac narucivao ubistva za vrijeme rata prije svega Kruskino ubistvo na Igmanu..... I onda se pitas zasto je neko ubio tvoje najdraze..... FAK JU
pa fakat su više dosadni, još majki i daidža je poginulo u ratu, a ovaj samo konstruiše, izmišlja, sklapa neke umišljene slagalice.... halo ba, jednostavno nije istina to što pričaš i šta ćemo sad, moraš se nekad sa tim pomirti, a pogotovo da te izmišljotine ne utiču na izbore.
Ovo nema veze sa izborima, ovo ima veze sa pravnom drzavom, koje nazalost jos uvjek nema zbog bakira i njumu slicnim.
smetljar imao 10 godina kad je rat počeo i ispade sveznalica oca mu j.... u onu ofarbanu glavu
Za ovih osam crvenih ,malog je tata vodao po linijama ful opremljenog(alfina uniforma ,pancir,šljem....)dok smo po rovovima bli u svojim pantolama i tenama.
Pozovi Semire i Smradovana i Sratka za svjedoke............i oni ne vole Aliju kao ni ovi tvoji nabrojani
Kod ovih Sandžaklija ne postoji pojam NOSTALGIJA ... pa ni jedan, ama ljudi niti jedan se nije vratio kući u Srbiju ili CG
Ni vi srbi se ne vratiste u Knin, Liku, Kotar,......... pa sta?! Prekini sa tom SNSD propagandom, prokuzen si!!!
ovaj buco iskace iz pastete. fkt su i babo mu i on dodijali narodu.
يقول انه قوة تزيد علما موسيل ذاهب الى الكذب بشأن الوضع في منطقتك