Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadna nam ova drzava gdje nam SDA omladina predstavlja studente Univerziteta u Sarajevu
"Predsjednik Skupštine SPUS-a status studenta je izgubio prije godinu dana diplomirajući na Medicinskom fakultetu i trenutno je zaposlenik Doma zdravlja Stari grad. Predsjednik SPUS-a zaposlen je kao pravnik na TVSA. Zamjenica predsjednika i studentica-prorektorica kandidatkinja je za zastupnicu u Skupštini KS. Predstavnik studenata u Upravnom odboru je zaposlenik ZZO KS i kandidat za zastupnika u Skupštini KS" - sve goli budzetlija, definitivno u BiH nema hajra
Hvala Bogu da ima studenata koji misle svojom glavom na Univerzitetu....to mi uljeva nadu za bolje sutra. Uvijek su studenti bili ti koji su donosili promjene ...... SPUS je sada oličenje SDA žetona. Sve studentske organizacije koje se nisu potpisale u zahtjevima, molim Vas razmišljajte svojom glavom.....
Merim Serdarević je ''izvanredan'' primjerak čovjeka rođenog, odgajanog i školovanog u periodu od dolaska MM/SDA na vlast. Momak kojeg skoro jedna nazovi TV kuća predstavlja kao ''pravni expert''. Momak koji je miljenik istih ili sličnih njemu novinara koji ga rado kadriraju i objavljuju njegove izvae. A momak jedva završio BA na pravnom fakultetu. Tugo moja .. tugo..
Univerzitet = noćni klub. Razvijanje kritičke misli u japankama, dopičnjacima, bermudama, potkošulji... Ja slobode prava, akademske zajednice i gov.ana.
@praznaprica Tačno tako. Čim ne želi da se izdigne iznad primitivizma. Stoka ostaje stoka.
Ovo je priča Rifata Škrijelja neki dan sam je slušao, kao sada studenti pišu. Samo uvijek je igra ispod stola šta je sada? Jel Rifat SDA ili su studenti SDA ili je sve to predimenzionirano.
...u protivnom, studenti, izadjite na ulicu i tu trazite svoja prava. Na ovakav nacin vas niko ne vidi, ne shvata, ne dozivljva kao potencijalnu silu ( svake vrste ), sto vi svakako jeste. I zapamtite staru izreku:”Sa gospodom gospodski, sa seljacima seljacki”. Sretno!
Ako nisu sazvali skupštinu prije KRAJA svog mandata znači da NE mogu to više biti predsjednici I DA MORAJU BITI ODMAH SMIJENJENI. A vi studenti što pušite fore o tehničkim mandatima znajte da se isti odnosi samo na slučaj kada je održana skupština izabrano rukovodstvo a nije radi zakašnjele odluke suda izvršena PRIMOPREDAJA ! Zovite tužilaštvo radi krivičnog djela SAMOVLAŠĆE ! Dosta je više bilo balijskog terora po Bosni !
Ko je tu doso da studira i profesori koji su dosli da prenesu znanje ne treba im objasnjavati kako se treba dolaziti na fax. Ovi ostali vjerovatno i ne znaju sto su upisali fax
Ako nisu sazvali skupštinu prije mandata znači da mogu to više biti predsjendici I MORAJU BITI SMIJENJENI. A vi studenti što pušite fore o tehničkim mandatima zanjte da se isti odnosi saqmo na slučaj kada je održana skupština izabrani rukovodstvo a nije radi odluke suda izvršena PRIMOPREDAJA ! Zovite tužilaštvo radi krivičnog djela SAMOVLAŠĆE !
Veci problem sto se Kodeksom prakticno zabranjuje da profesor moze govoriti javno bez prethodne saglasnosti rektora, niti moze kritikovati drustveno stanje jer se moze protumaciti kao narusavanje politicke neutralnosti. Dakle, mozes misliti samo u skladu sa vladajucom vecinom.
al cuj studentima fakulteta islamskih nauka smeta kodeks i oni sa ovim frikovima sa akademija zajedno protiv ovih patriota. ne vjerujem tačno, sve naopako kod nas :)
Ne dirajte mi Merima :D Jes' da je simpatizer najgore i zlocinacke SDA stranke, ali je on kao on LJUDINA!
Covjek je u sustini dobričak, ali spreman da sluzi svakoj vlasti. Pravi aparatcik. Bio aktivan od Stranke za BiH preko Nase stranke do SDA.
@Northstar u prevodu zna se prodati i jednim i drugim
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dolazile bi studentice u minicama da zavode "poštene" profesore... ili će se zabraniti marama za ženski tip studentica
Politički obračuni - garant su ovi iz naše stranke! hahahha bit će fina kampanja, čekamo odgovor Merima velikog!