Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je zvanicna statistika o ovome? Meni ovo lici na lezbijsku kampanju protiv muskaraca i sirenje laznih informacija.
LJUDOZDERI, VOLITE SE .
Svaki zdrav razum se zalaze za zivot bez nasilja i ne znam zasto ikom smeta ako ljudi plesu i zele da zive u drzavi bez nasilja i diskriminacije. Kad bi samo malo dublje razmislili shvatili bi da se to tice i tebe i tvoje sestre i tvojih drugarica i tvoje majke i njene sestre ... i podrzali bi ideju zbog viseg dobra ,zbog evolucije ..,zbog buducnosti svoje kcerke ... zbog emancipacije i progresa drustva Feminizam = humanizam.,ako vam se tako vise svidja i ako vam tako zadaje manje glavobolje. :) peace
@derpio to je zato je tih statistika nema, nego su se brojke izvukle iz guzice.
a mogli ste napisati u koliko sati će se to desiti?
ma volite vi zene malo grublje
Peri pare, peri pare...
Evo vam prilike da se založite za prava one žene što je vozila auto i da se smijene Kurteš i Nikšić koji su učestvovali u prijetnjama i zataškavanju. Stanite u odbranu da vas vidimo.
ma vidi hina hudnica, pitajte te iz USIDA jel se u Usa izbacuju majke sa djecom na ulicu kada im dospije rata kredita a one u dugovima, dok se istovremeno bankama daju pare u vrećama bez priznanice i obaveze da ikada vrate. Hehehh koje ste vi glupače.
ovo je smrdljiva kampanja
Vecina nevladinih organizacija postoji samo radi, pogodite, ... novca. Kao i ove tete, slikale se; otisle na neku radionicu (tema: kako koji grant, od nemorala preko homoseksualizma, lezbijstva i sta vec ne); napisale izvjestaj; popile litre alkohola, najele se... i sve to na tudji racun; uzele grant (pare) i to je to... Nicu kao gljive poslije kishe...
Hajmo ustati i protiv nadobudnog i drskog "načelnika" Efendića i njegovog verbalnog nasilja nad ženama !! U boj,u boj za spol svoj !